A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Elkészült a Mill Park irodaház a Soroksárin

Sajtóbeszélgetés keretében megtekintettük a Mill Park irodakomplexumot, amelynek kisebb részét már korábban birtokba vette a IT Services. A 36 ezer négyzetméteres irodaház igazi vonzereje a hatalmas, 5500 m2-es zöld parkja, ráadásul a fejlesztő Magyarországon először itt vezette be a Connected by Skanska mobil alkalmazást, amely a bérlők és az irodaház közötti kommunikációt új szintre emeli.

Elkészült a Skanska fejlesztésében a Soroksári úton a 36 ezer m2-es Mill Park irodaház, amelynek egyik szárnyát jóval korábban kibérelte az IT Services Hungary. A technológiai cég már be is költözött az új magyarországi székházába, de a komplexum többi bérleményébe is érkeznek a vállalatok. Az utcafront felől hosszan elnyúló ingatlan hatalmas zöld parkkal rendelkezik, ezért ha a Soroksári útnál található lobbyn át elérjük a belső területeket, akkor valóban egy igazi oázis tárul fel előttünk. Mintha a Szezám, tárulj szlogen válna valóra, csak most nem az Ezeregyéjszaka varázslatos meséibe csöppenünk, hanem a Soroksári úton realizálódik egy zöld, harmonikus tájépítészeti remekmű.

Ilyenkor döbbenünk rá, hogy Budapest jelentős csomópontjai, sugárútjai mekkora változáson mentek és mennek keresztül a rendszerváltás óta, hiszen a Váci út újjászületése már közhelyszámba megy, de a Soroksári út is jelentős átalakult az elmúlt évtizedekben. Elég ha csak a Millennium Városközpontra gondolunk, de a belváros felőli oldalon is, a régi malomnegyedben olyan épületek állnak, mint a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont, a Haller Gardens irodaház, a Mill Loft, és most a Mill Park.

Az 5500 m2-es parkban sport- és fitneszeszközök találhatók, csocsózni, pingpongozni lehet vagy éppen kültéri fitneszeszközöket is igénybe vehetünk, miközben jó idő esetén akár rendezvényeket is le lehet bonyolítani. Az étterem terasza benyúlik a zöld területre, ahol több kültéri tárgyaló is szolgálja az irodisták igényeit, és akkor még nem beszéltünk azokról a hintákról, amely a legkomolyabb üzletembert és informatikust is visszarepíti a gyermekkor álomvilágába. De mindez persze nem álom, hanem a 21. századi irodapiac valósága Budapesten.

Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezető igazgatója a bejáráson elmondta, hogy ez a vállalat nyolcadik magyarországi irodaháza, amely egyben a legnagyobb fejlesztésük is Budapesten. Igény szerint szabadon alakítható irodatereket hoztak létre, így a cellás irodákra ugyanúgy lehetőség nyílik, akárcsak a nagy open space zónákra. Például az IT Services székházában van olyan rész, ahol csaknem négyszáz fő ül egy nyitott zónában, és mindenki jól érzi magát.

A Skanska fejlesztői filozófiájának homlokterében a barátságos irodaterek állnak, hiszen a cégek között jelentős a küzdelem a legtehetségesebb szakemberekért, akik pedig a munkahelyek színvonalát is fontos tényezőnek vélik. Majd az ügyvezető igazgató hozzátette, hogy Magyarországon először itt vezették be a Connected by Skanska szoftvert, amely egy mobil applikációt és egy internetes portált foglal magában. A rendszer segítségével számos funkció elérhető a dolgozók számára, többek között a hőmérsékletet és a fényt lehet kontrollálni az irodában, segít a parkolásban, a közösségépítést is támogatja, és még sorolhatnánk, hiszen a szoftver folyamatosan fejleszthető, magyarázta Marcin Łapiński.

Herczeg András, a Skanska Magyarország Ingatlan Kft. projektmenedzsere hozzátette, hogy az irodaház határidőre elkészült, amely pozitív üzenet, ismerve az építőipar munkaerőpiaci gondjait. Azért sincs a svéd vállalatnál munkaerőhiány, mert a kivitelezői piacon jól ismert a megbízhatóságáról, ezért az alvállalkozó partnerei mindig számíthatnak a cégcsoportra. A céljuk egy egészséges, inspiráló munkakörnyezet fejlesztése volt, ahol a Skanskára jellemző környezettudatos megoldások sem hiányozhatnak, elég ha csak a tetőn elhelyezett fotovoltaikus panelekre vagy az esővíz hasznosítására gondolunk.

A Skanska a Leed Gold minősítésű irodakomplexumot az Erste Alapkezelőnek értékesítette 2018 augusztusában. A Nordic Light 2016-os eladása után ez már a második alkalom, amikor a Skanska az Erste számára értékesít irodaházat.