A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Elkészültek a HillSide Offices belső tervei!

A felső emeletekről már most élvezhető az egyedülálló kilátás a Gesztenyéskertre és a budai hegyekre. Zöld környezet, csodálatos látvány és szinte teljes körbenapozottság jellemzi Bel-Buda új irodaépületét.

Ahogyan tegnap már beszámoltunk róla, a HillSide Offices nem csak kiváló lokációjával, elegáns külső szerkezetével és környezettudatos technológiájával hívja fel magára a figyelmet, azonban a belső terekről is ejtenénk pár szót. Az épület beruházóinak fontos volt az épület belső fogadóterének kialakítása is, ezért a lobby tervezésére a nemzetközileg is elismert Bara Ákost és Bara Design Studiót kérték fel. A fiatal dizájner neve ismerősen cseng Budapesten, Londonban, Los Angelesben és Pekingben is, díjnyertes munkái többek között a Le Méridien szálloda, a TG Italiano, a TG Piccolino, a BoB vagy a Bestia.

A zöld környezetben épülő HillSide Offices irodaház belső tereinek terveiben kiemelkedő szerepet kap a környezettudatosság és a természetközeliség. A belsőépítészeti koncepció reflektál az épületet körülölelő természeti formákra, terepvonalakra. Cél volt, hogy a  külső és belső terek egységet képezzenek, minél kevésbé váljanak el egymástól. A budai hegyek geográfiai vonalai a vissza-visszatérő hullámvonalakban és a lekerekített bútorokban köszönnek vissza a lobby berendezésében. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természetközelivé és egyben otthonossá teszik az előteret. Különleges szerepet kapott a világítás kialakítása, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek.