A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Elérte legmagasabb pontját a Corvin Sétány legújabb irodaháza

Szerkezetkész állapotba került a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásokat felvonultató Corvin Technology Park irodaház. A 100 millió eurós értéket meghaladó épületegyüttessel 100 ezer négyzetméterre növekszik a Corvin Irodák összes bérbeadható területe Budapest egyik legfrekventáltabb helyszínén. A Corvin Sétányon található irodakomplexum több mint 80 százaléka már a befejezése előtt bérlőre talált. 

A Corvin-negyed keleti oldalán, a Nokia Skypark irodaház közvetlen szomszédságában helyezkedik el a két ütemben megvalósuló, összesen 27 000 négyzetméteres Corvin Technology Park. A digitális korszak elvárásai szerint tervezett épület kialakítása egyszerre illeszkedik a korábban a Corvin Sétányon létrejött irodaházakhoz és mutat fel egyedi karaktereket.

Az épület utcai homlokzatainak lyukarchitektúráját egy olyan két síkban működő vakolatrendszerrel alakítják ki, amely fonatstruktúrát ad ezen felületeknek. A fény-árnyék hatások érvényesülése érdekében egy speciális hőszigetelési rendszer (multipor) használatával pontos éleket adó sima felszínt hoznak létre. Ezeket a tömbszerű tömegeket a belső udvaron, a bejárati lobbik felett egy 1000 négyzetméteres üvegfal osztja meg, ami a parapetüveg elemeknél arany háttérfestésével, háromszög mintázatával az egész belső udvar légterét, illetve a csatlakozó lyukarchitektúrájú tömböket fogja tükörként megduplázni.

A belső udvarnak meghatározó téreleme lesz a Futureal-csoport és a Magyar Képzőművészeti Egyetem által kiírt szoborpályázat majdani nyertes alkotása, amelyre összesen 22 minőségi pályamű érkezett. A jelentkezők közül 4 művész elképzelése került a döntőbe. A szakmai zsűri ezek közül választja majd ki azt a műalkotás-együttest, ami hangsúlyos részévé válik a modern sétánynak, ugyanakkor eredeti és interaktív módon vonja be a járókelőket. Az épületegyüttes egy elegáns és látványos teret hoz így létre, kapcsolatot teremtve a Szigony utca és a sétány között.

A Corvin Technology Park 14 200 négyzetméteres első üteme várhatóan idén tavasszal, a 12 800 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező második ütem pedig ősszel fejeződik be. A még építés alatt álló prémium irodakomplexum megvásárlására az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap már előszerződést kötött a Futureal-csoporttal.

Az ’A’ kategóriás irodaház a tervezési fázisában megszerezte a BREEAM Very Good fenntarthatósági tanúsítványt, az épület pedig megkapta a nemzetközi International WELL Building Institute Platina előminősítését, amely a dolgozók egészségi állapotára és közérzetére pozitív hatást gyakorló szempontokat ismeri el az épületek tervezése során. A Corvin Technology Park épületében többek közt az átlagosnál jobb minőségű levegő, szigorú előírások szerint kialakított légtechnikai rendszer, a WELL követelményeinek megfelelő, még magasabb minőségű, rendszeresen ellenőrzött ivóvíz, a hazainál is szigorúbb, nemzetközi akadálymentességi szabványoknak megfelelő kialakítás, komfortos akusztikai tulajdonságok, művészeti alkotások, illetve természetközeli megoldások várják majd a dolgozókat.

Az irodakomplexumban belső kert, tetőterasz, hővisszanyerő gépészeti rendszer, napkollektorok, biciklitárolók, biciklis zuhanyzók, víztakarékos szaniterek, valamint elektromosautó-töltők is helyet kapnak majd. Az épületet ráadásul a digitális korszak, a technológiai vállalatok elvárásainak megfelelő technikai megoldásokkal tervezték, így már a folyamatok elején kiemelt figyelmet kapott a technológiai cégek számára meghatározó magasabb elektromos kapacitás, valamint a folyamatos, szünetmentes működést biztosító rendszerek, a kétoldali független elektromos betáp is. 

A sétányon a Futureal-csoport a jövőben is a prémium ingatlanfejlesztésekre koncentrál, ahol a Corvin Technology Park fejlesztése mellett folyamatban van “Corvin 7” projektnéven ismert irodaépület előkészítése is.