A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Erre vártunk az irodában! Streamnet – a jövő útja a prezentációban

Ma már mindenki beszélget, ötletel az irodában, a kommunikáció a cégek sikerének a titka. Az eredményességhez nagyban hozzájárul a megbeszélések tartalmának megosztása/kivetítése, ehhez a felhasználók minőségi, de egyszerűen használható megoldásra vágynak a tárgyalókban és közösségi terekben is. Ilyen megoldásokat kínál a Streamnet már vezeték nélküli használattal, egyszerre többféle eszközön is.

Ma már az új generációk olyan körülmények között dolgozhatnak, amelyekről pár évtizede még csak álmodozhattunk. Kényelmes társalgók, ergonomikus székek, szófák, játékszobák, hihetetlen technológiai megoldások, az együttműködő munkamódszerek során pedig mintha csak egy baráti beszélgetés zajlana egy menő bárban.

Persze a siker kulcsa, hogy a kényelmes székünk mellé varázsolhassuk a világot, és ha a szükség úgy hozza, akkor a távol lévő kollégákkal beszélgethessünk a lehető legegyszerűbb módon. A Streamnet e tekintetben számos innovatív technológiát kínál: látványos audio-video megoldásokkal, digitális tartalommegosztásokkal segíti elő a kommunikációt a dolgozók között. Jól jelzi a cég töretlen fejlődését, hogy miközben zárt részvénytársasággá alakult, a Váci úton a Blue Cube irodaházban alakította ki az új irodáját.

A Streamnet azonban nem ül a babérjain, folyamatos újításokkal segíti a vállalatok legújabb technológiai szükségleteit az irodákban. Most például megjelentek a wireless prezentációs rendszerek, amelyek azért nagyon fontosak, mert a 21 század irodájában elvárás, hogy a szárnyaló közös ötleteléshez, beszélgetéshez ne kelljen kábelekkel bíbelődni, amennyiben nagyobb képernyőn szeretnénk megjeleníteni a kapcsolódó tartalmakat.

A folyamatos párbeszéd és interakció az alkalmazottak között elősegíti, hogy egyre jobb eredményt tudjanak produkálni, így a cégek még versenyképesebbek lehetnek. Az együttműködésre pedig az egyik legfontosabb módszer a prezentáció, ahol azonban mindig adódhat egy kis probléma, pl. nem tudunk csatlakozni a kivetítőre, nem működik a videólejátszás, van kép, de közben nincs hang és még sorolhatnánk.  Tovább bonyolódik a helyzet, ha egyszerre többen is akarunk prezentálni, ráadásul mindenki más eszközről szeretne hozzátenni az előadáshoz.

Wireless rendszerek

Az ilyen szituációkra kínálnak megoldást a wireless prezentációs rendszerek. A Streamnet által is forgalmazott Solstice rendszerben egyszerre több előadó akár több eszközről is tud prezentálni egy időben, hiszen a wi-fin keresztül könnyedén megjeleníthetjük az adott kivetítőn a digitális tartalmakat.

Nem jelent gondot, ha az egyik előadónak laptopja van, a másikuk iPad-del érkezett, a harmadik munkatárs pedig egy okostelefonról szeretné lejátszani az anyagát. A hagyományos prezentációs eszközöknél ez a szituáció elég komoly kihívás lenne, de a Solstice wireless rendszerrel már könnyedén váltogathatnak az eszközök és a tartalomtípusok között.

A modern megoldások esetében legalább négy személy tud csatlakozni a kívánt eszközhöz, ami lehet LCD képernyő, kivetítő vagy videófal is. Ráadásul számos lehetőség adódik a tartalom megosztására: képernyőtükrözéssel a teljes képernyő másolható, megoszthatóak csak egyes ablakok, illetve akár külön médiafájlok (zene, kép, videó) is.

A nagyobb cégeknek kínált licenszek esetében még szofisztikáltabb szolgáltatások egészítik ki a funkciókat, mint az IT szakemberek számára elérhető kezelőfelület, a használati statisztikák vagy a multi room solution, ami lehetővé teszi az adott tartalom több tárgyalóban való megjelenítését is.

Amennyiben felkeltették érdeklődését a wireless prezentációs rendszerek, forduljon bizalommal a Streamnet Zrt. munkatársaihoz!