A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Essenza Mini - Kávé irodákra tervezve

Minden iroda elengedhetetlen, sokszor életmentő elemei a kávéfőző gépek. Azonban nem minden helyiségben mutatnak jól a nagyobb méretű darabok - erre kínál remek megoldást a Nespresso Essenza Mini.

Eddigi legkisebb kávégépével, a Nespresso új szintre emelte az innovatív formatervezést. A modern, kényelmes megoldásokat és a kompakt dizájnt kedvelő kávérajongók számára tervezett Nespresso Essenza Mini a friss, újszerű, minimalista megjelenést és a helytakarékos kialakítást szem előtt tartva készült. Gyakran a rendelkezésre álló hely (és persze az ár) szabhat gátat az elképzeléseinknek, ezért is igyekszünk manapság olyan kompakt eszközöket beszerezni, amelyek nem csak ügyesek és helytakarékosak, de lehetőség szerint „öltöztetik” is környezetünket. A mindössze 2,3 kg súlyú Essenza Mini innovatív megoldást kínál a szűkös helyek kihasználására, miközben semmilyen kompromisszumot nem követel meg a kávézás élvezetében sem. Így használói egyszerűen, mégis stílusosan készíthetik el kedvenc Nespresso kávéik bármelyikét. A kávégép 2 programozható kávémennyiséggel rendelkezik espresso vagy lungo készítéséhez. Ultrakompakt méreteivel (204 x 330 x 84 mm és 205 x 325 x 110 mm) és letisztult formáival minden irodában vagy otthonban tökéletes helyre talál.

Az idén iF Product Design* és Red Dot Product Design** díjakkal kitüntetett Essenza Mini kávégép apró mérete ellenére rendkívül stílusos és karakteres. Kétféle formavilággal és öt izgalmas színváltozattal a legkisebb és a legmodernebb iroda és lakás kiegészítője is lehet. A letisztult vonalak és a határozott élek kedvelői választhatják a visszafogottabb dizájnú változatot fekete, fehér és szürke árnyalatokban, azoknak pedig, akik szeretnék feldobni a konyha hangulatát, ott a már-már háromszög-alakú kivitel, amihez három látványos szín közül (fehér, piros vagy lime zöld) választhatnak.

Az új kávégép szeptembertől kapható a Nespresso Boutique-okban, illetve megrendelhető online a www.nespresso.com oldalon.