A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Eston sikerek Az Év Irodája versenyen

Az Eston 2012-ben indította el Ingatlankezelő (PM) üzletágát azzal a célkitűzéssel, hogy a főváros vezető ingatlankezelőjévé váljon, és támogassa Megbízóit a portfóliójukkal kapcsolatos terveik megvalósításában. Rugalmas és hatékony szolgáltatásaiknak köszönhetően kiemelkedő szakmai hírnévre tettek szert az évek során.PM üzletáguk mára az ESTON működésének egyik alappillérévé vált, az általuk kezelt hazai iroda portfólió meghaladja a 180 ezer négyzetmétert, és folyamatosan bővül. Az Év Irodája versenyen ők lettek Az Év Property Management cége, de a névadó kategória győzelmében is jelentős szerepet játszottak.

Az Év Irodája Arnold Investments díjat az Arch-Studio által az ACG kreatív ügynökség részére tervezett minden ízében 21. századi, innovatív iroda nyerte el, amelynek kialakítását az ESTON Projekt Menedzsment csapata végezte. A Margit Palace Irodaházban található iroda koncepciója az emberi 6 érzéken alapul, mely nemcsak innovatív és művészi, de funkcionalitását tekintve is kiemelkedő. A kialakítás során fontos volt, hogy a különböző osztályok egymáshoz közel, de ugyanakkor nyugodtan tudjanak dolgozni és legyen lehetőség a munka mellett a relaxációra és az elmélyedésre is. 

De nemcsak Az Év Irodája díjnyertes projekt részesei lehettek, hiszen az ESTON nyerte el Az Év Property Management Cége elismerő díjat is. Az Év Irodája verseny az egyik legnívósabb, szakmailag méltán elismert esemény, mely minden évben azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy támogassa és díjazza azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai ingatlanpiacon. A verseny idén hetedik alkalommal került megrendezése és minden eddigi rekordot megdöntött, ugyanis 9 kategóriában összesen 136 pályázat érkezett.

A díjról Salamon Adorján, az ESTON ügyvezető igazgatója így nyilatkozott: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen sikereket érhettünk el, és elnyerhettük Az Év Property Management Cége megtisztelő címet az idei Az Év Irodája Gálán! Köszönjük Megbízóinknak a belénk fektetett bizalmat és a nagyra becsült ingatlanszakmai zsűrinek az elismerést!”