A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Europa Design – Az új irodához WELL-szemlélet is jár

Izgalmas évet tudhat maga mögött az Europa Design: új, well-being kialakítású iroda, első helyezés az European Business Awardson, és még Az Év Irodája versenyen is döntősök lettek az Eaton iroda kialakításával. Hát lehet ezt még fokozni?

Hogyan járul hozzá az épített környezet a benne élő és dolgozó emberek jó közérzetéhez, sikeres tevékenységéhez? Ennek kitűnő példája az Europa Design új irodaháza és bemutatóterme, ami ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy ez lehet Magyarország első olyan már meglévő irodaépülete, melynek belső kialakítása WELL minősítéssel büszkélkedhet. Az Europa Design elkötelezett támogatója a WELL épületeknek, többek között kitűzött céljaik közé tartozik, hogy segítsék az épületek üzemeltetőit és fejlesztőt abban, hogy a magyarországi csúcskategóriás irodaépületek megfelelő bérlőkre találjanak, és hogy a belsőépítészeti megoldások is maradéktalanul megfeleljenek a minősítéssel járó kritériumoknak.

Az Europa Design új székháza a hajdani Melczer Villa, mely az idők során háromlakásos társasházzá avanzsált, napjainkban pedig a vállalat munkatársai élvezhetik a budai ingatlan minden adottságát. Az Europa Design saját bemutatótermének esetében az igazi kollaborációt segítő, inspiráló és produktív környezet kialakításához az építész tervező Mauricio Floresnek adott volt a 20. század elején épült, modern és Bauhaus stílusjegyek keveredéséből álló lakóház. Az új iroda kialakításánál az volt a cél, hogy az épületnek abszolút ne legyen családi ház jellege, ennek érdekében tetőtől-talpig átalakították az ingatlant. Az előző iroda hiányosságain okulva immár sokkal nagyobb konyhát tudhatnak magukénak, a showroom tere is jelentős méretekkel bír, itt nincs semmi zeg-zug, minden átlátható és transzparens – köszönhetően a rengeteg üvegfelületnek és ablakoknak. A kétszintes épülethez tartozik egy kert is, amelynek dizájnja abszolút illeszkedik az iroda arculatához. Ez nyilván nem véletlen, a cél eleve az volt, hogy a kinti és benti terek elmosódjanak, a kert legyen az iroda része, „jöjjön be” a térbe.

A kétszintes épület alsó szintjén található a showroom és az ügyfélfogadó, melyek könnyen átalakíthatók, és adott esetben workshopoknak és meetupoknak adnak otthont. A felső szinten a különböző funkciókat ellátó egységek, a tervezők, a kereskedelem és a marketing található, melyek egy közös térre nyílnak, egymással szoros kapcsolatban állnak. Az épület tervezésénél az egyes részlegek igényeire külön odafigyeltek, például a marketing csapatnál fontos volt a megfelelő zajcsillapítás, ahogyan a designereknél az északi fekvés és a dizájnos irodabelső.  2016. november elején kezdték meg a bontási munkálatokat, és fél év múlva már az irodát birtokba vehették a kollégák, azonban a külső terek rendezése még hátra volt, és ez vette el az idő egy jelentős részét. Azonban e fáradtságos munka kifizetődni látszik, ugyanis az Europa Design Nemzeti Bajnok lett az idén 11. alkalommal meghirdetett European Business Awardson belül a Workplace and People Development kategóriában.

Az EBA az egyik legtekintélyesebb vállalkozói díj, a világ legnagyobb, határokon és üzletágakon átívelő üzleti megmérettetése. Az EBA-n 12 kategóriában indulhatnak a vállalatok, amelyek bizonyíthatóan megfeleltek a részvétel alapelveinek és feltételeinek: sikeresség, innováció, etikus működés, példamutató teljesítmény. Ez alkalommal 34 európai országból 33 000 vállalat szállt versenybe az elismerésért. A Workplace and People Development kategóriában összesen 2210 magyar cég indult el és a legjobb 90-et jelentették meg a Ones to Watch listában. Közülük került ki magyar nemzeti győztesként az Europa Design, és képviseli Nemzeti Bajnokként Magyarországot a Lengyelországban, Varsóban megrendezésre kerülő díjátadó gálán, 2018. május 22-én és 23-án. 

„Célunk, hogy minél több magyar munkahely legyen a 21. század emberközpontú, a változásokat gyorsan és rugalmasan követő, a kollaborációt előtérbe helyező normáinak megfelelően kialakítva. Sok még a teendőnk, de piaci sikereink minket igazolnak. Végtelenül büszkék vagyunk rá, hogy most az egyik legnagyobb európai díjjal is elismerték erőfeszítéseinket.” – mondta Feuertag Ottó, az Europa Design alapító cégvezetője.

Employer Branding Award 2017 – Év irodája különdíj: Eaton Enterprises

Az Employer Branding Év irodája különdíjat az Europa Design által berendezett Eaton Enterprises irodája kapta. Ez alkalomból Szende Csaba, az Eaton Enterprises Hungary ügyvezető igazgatója, EMEA BSC Site Leader a következőképp nyilatkozott.

"Az Employer Branding Award 2017 - különdíj nagy kitüntetés számunkra, mert azt mutatja, jó úton járunk. Az Eaton új leányvállalataként, start-upként fontos volt a cég vállalati kultúrájának megteremtése, ami az Eatont a világ legetikusabb cégei közé emelte, illetve amivel a Fortune magazin World’s Most Admired Companies címét elnyerte. Ez a kultúra megmutatkozik a kiválasztásban, társadalmi tevékenységeinkben, munkahelyi és munkán kívüli kezdeményezéseinkben. Ennek része a munkakörnyezet kialakítása is, ahol értékeljük az egyént és a lehető legjobb ergonómiai, technikai és audio megoldásokat kínáljuk a kollégáknak. Az irodában és a piacon is minden eszközzel igyekeztünk megmutatni az Eaton-t, mint kiemelkedő munkáltatói márkát. Fontos volt, hogy irodánk saját termékeinkkel legyen felszerelve és az Eaton vizióját megjelenítsük, ami a termékeinken és szolgáltatásainkon keresztül az életminőség javítása és az, hogy a bolgyónkat kicsit zöldebbé tegyük a következő generációk számára.

Nálunk az ember, az emberi értékek vannak a középpontban. Hisszük, hogy a cég sikeréhez a személyes fejlődésen keresztül vezet az út. Az embereink iránti elkötelezettségünk különböztet meg minket a versenytársainktól. Márkánkat úgy építettük a piacon, hogy értékrendünk és etikai hitvallásunk megkülönböztessen bennünket a piacon versenytársainktól.  Fontos számunkra egy olyan légkör kialakítása, ahová nap mint nap szívesen járnak be a kollégák dolgozni és ez kellő inspirációt nyújt."     

 

Sok sikert kívánunk nekik a varsói világversenyen!

 

 

Fotók: Bujnovszky Tamás

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!