A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ez szó szerint egy élő iroda!

Igazi dzsungel a betondzsungel közepén. Figyelemfelkeltő installáció az utcákon, mely teljesen újraértelmezi az iroda-ember-természet kapcsolatát.

Már sokat írtunk arról, miért jó a természetben dolgozni, milyen jótékony hatásai vannak a zöldnek és az élő növényeknek. Nos, egy figyelemfelkeltő akció keretében még inkább átgondoljuk, hogy érdemes helyesen megválasztani az irodai környezetet és minél több természetet csempészni a mindennapokba. Denver üzleti negyedében, a 16. utcában egy sor lombbal, mohával és egyéb növényzettel benőtt székkel, íróasztallal és tárgyalóval lehetett találkozni. Ezek az élő munkaterek a város üzleti negyedébe csempészték a természetet és a friss levegőt, még ha csak rövid időre is. Az installáció azért jött létre, hogy arra biztassa az üzleti negyedben dolgozókat és a rohanó életmódot képviselőket, hogy tartsanak több szünetet és töltsenek több időt a szabadban. Ez újraformálhatja a munkáról alkotott véleményünket, átértékeljük az irodai környezetünket és életvitelünket is. Ráadásul egészen új arcát mutatta meg a környezetbarát irodának és teljesen átértelmezte a zöld iroda fogalmát.

Mivel az ideiglenes iroda tele volt lombbal és zöld növényzettel, ezért a Natural Systems Domination nevet kapta, mely helyesen utal a természet rendszerének dominanciájára. Ugyanis gondoljunk csak bele, a mai világban sajnos a számítógépes rendszerek uralkodnak az irodákban, sőt az otthoni tevékenységeink jó része is a kütyük körül forog, a természeti rendszerek szépségeiről pedig megfeledkezünk. Több részből állt a rögtönzött iroda: egy vezetői szoba, egy tárgyaló, melynek székeit rönkök alkotják, egy pihenő- és beszélgetőszoba alkotta, valamint egy porta sok tárolószekrénnyel. Nemcsak a zöld irodát, hanem az újrahasznosítást is szerették volna hirdetni, ezért minden nem élő tárgy használt, „second hand” volt, köztük a régi Canon fénymásoló, a szekrények, a számítógépek, a giccses mütyürök és a kávéscsészék is. Mikor az installáció véget ért, az összes növényt és tárgyat újra felhasználták, a növényeket és a bútorokat is eladományozták. Az egyik legnagyobb fenntartható lábbeliket gyártó vállalat, a KEEN támogatta és segítette az ötletgazda zöld cég, a Tres Birds Workshop elképzeléseit.

 

Forrás: inhabitat