A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ezek 2016 legmenőbb hazai befektetései

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) szervezésében nemrég átadták az Év befektetője díjakat. Most bemutatjuk a győzteseket, hogy eddig milyen tevékenységet végeztek Magyarországon.

Mercedes – zöldmezős beruházás

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. az év legnagyobb volumenű zöldmezős beruházásáért kapott díjat. A cégcsoport 2012-ben indította be a termelést a vadonatúj kecskeméti gyárában egy 450 hektáros területen, amely Magyarország történetének egyik legnagyobb zöldmezős beruházása. Ezzel azonban nincs vége a sikertörténetnek, hiszen 2016-ban bejelentették, hogy 250 millió eurós beruházással új karosszériaüzemet létesítenek. Majd jött az újabb hír, hogy egy másik autógyár építésébe is belefognak a hírős városban: az 1 milliárd eurós beruházással évi 150 ezer autót gyárthatnak majd – a tervek szerint a fejlesztést az évtized végére fejezik be.

Samsung - bővítés

A Samsung SDI Magyarország Zrt. az év legnagyobb volumenű bővítéséért vehetett át díjat. Elektromos autók akkumulátorainak gyártásába kezd a Samsung Gödön, a százmilliárd forintos beruházás keretében 2018-ra tervezik elérni a teljes gyártókapacitást, amikor 50 ezer gépjárművet szolgálnak majd ki. A cég 2001-ben épített először üzemet Magyarországon, amely az európai piacra gyártott képcsöveket, de a kereslet csökkenése miatt bezárták a gyárat. Az új üzemben - ahol a meglévő épületek mellé újabbakat is építenek - a legfejtettebb gyártási technológia lesz.

LEGO – legtöbb munkahely-teremtés

A LEGO Manufacturing Kft. az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalataként kapott elismerést. A cégcsoport 1992 óta van jelen a magyar piacon, a LEGO Manufacturing Kft. 2008 óta működik a Nyíregyházi Ipari Parkban. Jelenleg mintegy 1500 munkavállaló számára biztosít munkalehetőséget a cég, többek között itt gyártják a kisgyerekeknek szánt DUPLO termékcsaládot. 2014-ben 60 milliárd forintból új gyárat is építettek zöldmezős beruházás keretében mintegy 100 hektáron. 2015 végén pedig bejelentették: 25-50 millió euróból újabb épületeket húznak fel, így 2018-ra megduplázódik a mostani gyár mérete.

Flowserve – SSC-beruházás

A Flowserve Hungary Services Kft. az év SSC beruházásáért érdemelt elismerést. Az amerikai Flowserve Corporation révén egy újabb globális szolgáltató központ települ Magyarországra, Debrecenben mintegy 400 munkahelyet teremtenek. A texasi székhelyű multinacionális vállalat ipari berendezések tervezésével és gyártásával foglalkozik többek között az olaj-, gáz- és vegyipar számára, ügyfélkörében több mint tízezer cég van. A szolgáltató központot 3-5 év alatt fejlesztik fel, tíz nyelven, húsz országnak nyújtanak majd könyvelői és pénzügyi szolgáltatásokat.

BP – SSC-bővítés

A BP Business Service Center Kft. az év SSC bővítéséért vehette át a díjat. A BP (British Petrol) a 2009-ben elindított budapesti mellett Szegeden is létrehoz egy szolgáltató központot, ahol 2020-ig 500 magasan képzett új munkatársat alkalmaznak majd. A szegedi helyszín mellett szól a megfelelő üzleti környezet, az egyetem jelenléte, az autópályán történő könnyű megközelítés, valamint a jó együttműködés a helyi hatóságokkal.

GE – K+F fejlesztő

Az év K+F beruházója a GE Hungary lett. A Váci Greens irodaparkban a GE három épületet vett birtokba, így egy teljes munkahelyi kampusz formálódik, ahol több ezer fő magasan kvalifikált munkatárs dolgozik és érkezik még. Itt talált otthonra a GE Globális Üzleti Szolgáltató Központja, a Healthcare és a Water, de van itt fejlesztő- és oktatási központ is. A maga színvonalú tervezést, kialakítást és munkahelyi környezetet jelzi, hogy Az Év Irodája versenyen Nagyvállalat Kategóriában a GE nyert 2016-ban.

Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Park – ipari park

Az év ipari parkjává a Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Parkot választották, amelyet a Xanga cégcsoport működtet. Az 1997-ben megnyílt ipari park folyamatosan bővül, a 2009-ben megkapott Az év befektetőbarát ipari parkja cím után tavaly elnyerték a Tudományos és Technológiai Park címet is. Míg húsz éve mintegy 40 hektár területen üzemelt az ipari park, ma már a 120 hektáros területre 45 vállalkozás települt, akik több mint ötezer embert foglalkoztatnak.

PEMÜ – magyar beszállító

Az év magyar beszállítójának a PEMÜ Műanyagipari Zrt.-t választották. A cég Pest megye legnagyobb és legrégebbi múltra visszatekintő műanyagipari üzeme, amely 1959-ben alakult Solymáron, az 1980-as években Solymáron kívül Cegléden és Zsámbékon is rendelkezett üzemegységekkel, a rendszerváltás után részvénytársasággá alakult át. Központi üzemei Solymáron működnek ma is. A vállalat jelenleg a Suzuki egyik legjelentősebb járműipari beszállítója.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.