A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ezek Magyarország legklasszabb irodái!

Végre lehullt a lepelt, és kihirdették „Az Év Irodája” verseny nyerteseit. Most a győztes munkahelyeket mutatjuk be. Van mit csodálkozni!

Avis Budget

A címadó kategóriában az Avis Budget budapesti szolgáltató központja nyert, ahol csaknem 600 munkatárs dolgozik. A hatalmas 7200 négyzetméteres irodát a 2012 végén átadott Green House-ban rendezték be, amely Magyarország egyik legzöldebb irodaháza. Ilyen hatalmas, többszintes teret igazán átfogó és eredeti koncepció alapján lehet megtölteni élettel és funkcionálisan működő térszerkezettel. Úgy tűnik, hogy ez az Europa Design-nak sikerült. Mivel a szolgáltató központokban, vagyis SSC-központokban az y-generáció képviseli az alkalmazottak túlnyomó többségét, ezért egészen új munkakultúrát kellett kialakítani, hogy a régebbi generációkkal – x és baby boom – szemben sokkal mobilisabb, mozgékonyabb, modernebb ipszilonok igazán jól érezzék magukat. Ha körbejárjuk a többszintes irodát, akkor a közösségi helyiségek, munkaállomások és meeting szobák, telefonkuckók, tárgyalók egészséges harmóniáját tapasztalhatjuk. A break out terek, amelyek a modern munkahelyi filozófiák szinte mantraszerű szereplői vicces, piros puffok garmadájában öltenek testet, amelyek – akár a legóelemek – sokféleképpen rendezhetők össze, így egy-egy informális megbeszélésre is kitűnő díszletként szolgálnak. A monumentális helyiségek méretük ellenére a már említett sokszínű belsőépítészeti elemek – bútorok, fali grafika satöbbi – segítségével egészen barátságos és humánus miliőt teremtenek az alkalmazottak számára.

 

 

Distinction és LOFFICE

Az Év Irodája Design díjat a Distinction Rákóczi téri irodája nyerte el. Eredetileg a LOFFICE közösségi irodahálózat alakította ki a loftos stílusú irodát, amelyet aztán a Distinction saját képére formált. A startup-vállalkozás egyébként korábban a LOFFICE Paulay Ede utcai coworking irodájában bérelt helyiséget, aztán kinőtték magukat, és saját önálló ingatlanba költöztek. Egy bérház hátsó traktusában található ez az izgalmas interiör, ahol anno műanyaggyártó üzem működött. Ha most találomra kellene tippelnünk az épület korábbi életére, akkor talán még egy rutinos médium sem találná ki, annyira klasszul újjászületett az ingatlan. Mindössze tizennégyen dolgoznak a két szinten, amelyet egyetlen hatalmas belmagasságú indusztriális térben alakítottak ki. Számos dizájnelem színesíti a belső teret, a látszólag találomra elszórt tárgyak izgalmas világa inspiráló lehet a kreatív elmék számára. Mindezt az eredeti fílinget megspékeli a kert, vagyis a tűzfalak közé zárt belvárosi oázis.

 

 

Tolnagro

Az Év Irodája Különdíját a szekszárdi Tolnagro Kft. nyerte el, amely hazánk legnagyobb állatgyógyászati termékekkel kereskedő vállalata. Már a projekt is roppant eredeti, hiszen a korábbi cégközpontot megtartva egy újabb objektumot vontak a dolgozók „hatáskörébe”. Kinézték maguknak a szomszédos épületet, amely – valószínűleg senki sem találná ki, úgyhogy nagy pénzeket lehetne rá tenni – régen autószalonként funkcionált. Az építészek számára igazi kihívás volt újjávarázsolni a félkör alakú épületet, amely még egy új szintet is kapott. A faburkolatos lépcsőházból a közlekedőbe lépve sugárirányban nyílnak az irodák. A belső tereket az elegancia és otthonosság kettőse határozza meg. Igazi kuriózum.

 

KAPTÁR

Az Év Coworking Irodája címet a KAPTÁR nyerte el idén. A közösségi munkahelyek előre törését jól jelzi, hogy a szervezők idén először hirdettek versenyt ebben a kategóriában. Az első fecske Magyarországon egyébként a LOFFICE volt, ami ugye a Distinctionnal együtt elnyerte a Design díjat is ebben az évben, majd jöttek a többiek. Bár már tízes nagyságrendben állnak rendelkezésre Budapesten és más egyetemvárosokban közösségi munkahelyek, még van hová fejlődni. Ha tényleg kormányzati szinten is jobban a startupok hóna alá nyúlnak, akkor igény is lesz rá bőven. A KAPTÁR a Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út által közrezárt területen helyezkedik el, vagyis valóban a belváros kellős közepén kínál munkaállomásokat a nomádoknak, szabadúszóknak és mindenkinek, aki igényli ezt. Lendületes, fiatalos, nyitott és mobil, ahogy annak a 21. században lennie kell.

 

 

Az Év Irodája versenyről részletesebben itt olvashatunk.