A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Campari a világ tetején, ahol az ital nemesít

Rapt Studio tervezte meg a Campari America új központját San Franciscóban. Az iroda igazán elegáns és nagyvonalú teret formál.

A Campari a világ hatodik legnagyobb prémiumkategóriás szeszesital-társasága, amely igazán eredeti ízvilággal rendelkező díjnyertes likőröket gyárt. Az olasz székhelyű cég fő termékének receptjét 1860-ban találták ki az olasz Novarában, és az első gyárat 1904-ben nyitották meg Milánó közelében. A cég 2001-ben jelent meg az olasz tőzsdén, ma közel 190 országban árusítják a hírneves vállalat több mint 50 márkáját. 16 saját tulajdonú gyárral és 4 borászattal rendelkeznek, miközben közel 4000 munkatársat foglalkoztatnak. A portfóliójukban mindenféle ital megtalálható, legyen az vodka, whisky, rum vagy tequila. Például a Cinzanót 1999-ben vásárolták fel. Legnagyobb mennyiséget a Skyy Vodkából értékesítenek, ezt követi fej-fej mellett az Aperol és a Campari.

A cég új San Franciscói főhadiszállása a Levi’s Plaza-ban ugyanolyan elegáns és letisztult, akárcsak maga a márka. A helyszín kiválasztásánál alapvető szempontok voltak a belvárosi lokáció, valamint az energikus és innovatív környezet, mindemellett innen pazar kilátás nyílik az öbölre. Az épületben két szinten több mint 3000 négyzetmétert bérel az ikonikus márka a csaknem 100 alkalmazott részére. A költözést a gyors növekedés tette szükségessé, illetve egyetlen helyszínre koncentrálták az eddig három épületbe szétszórt munkaszervezetet. A Levi’s Plaza irodakomplexum azért is számít menő helynek, mert itt található a  Levi Strauss & Co. cégközpontja is, másrészt pedig a város egyik ikonikus épülete. Az áttetsző és egybefüggő munkatér elősegíti a kommunikációt, dinamikusabb interakciót tesz lehetővé a projektcsapatok között, és közvetlenebb kapcsolatot biztosít a külsős munkatársak számára is. Arról azonban nincs információnk, hogy a bárban napközben is fogyaszthatnak-e alkoholt az alkalmazottak, illetve ha igen, akkor ez milyen inspirációt jelent a munkavégzés során.