A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ezek voltak a tavalyi év legjobb proptech megoldásai

Már csak pár nap és kezdetét veszi  Magyarország első PropTech Hackathonja, ami a leginnovatívabb ötletek és a hazai befektetők összekötésére hivatott.

A szervezők továbbra is várják a jelentkezőket. Ha még szükséged van egy kis inspirációra a nevezéshez, nézd meg, hogy a 2018-as Az Év Irodája versenyen milyen proptech megoldások kerültek a döntőbe és ki bizonyult a legjobbnak.



Invensol Hungary Kft

A tavalyi pályázók közül az Invensol Hungary Kft. által fejlesztett Space and Asset Managment bizonyult a legjobbnak. A SAM egy olyan innovatív rendszer, ami a globális és regionális vállalatokat segíti a rugalmas munkakörnyezet megvalósításában, pontosabban az úgynevezett okos irodák működtetésében.

A SAM feltérképezi az okos irodát, megjeleníti az egyes munkaállomásokhoz tartozó eszközöket, melynek köszönhetően a felhasználók lefoglalhatják kedvenc asztalukat egy napra, vagy akár több hónapra.

Egy okos iroda folyamatosan alkalmazkodik a felhasználók igényeihez. Nem tart fenn kihasználatlan tereket és eszközöket, ezzel biztosítja a környezettudatosságot, és természetesen költséghatékonyan üzemel. A munkavállalók számára, mindehhez, egyszerű és kényelmes hozzáférést biztosít, figyelembe véve az egyéni és csoportos igényeket. Legyen szó akár egy rövid távú projektről, amely intenzív, közös munkát igényel a projekt tagoktól, vagy éppen azokról a munkatársakról, akik rendszeresen kívánnak élni a távmunka lehetőségével.

A munkáltató számára pedig fontos, hogy az eszközei hatékony kihasználtságáról gyors és átlátható kimutatásokat kaphasson a megfelelő optimalizálás érdekében. A SAM biztosítja a valós idejű, nagyszámú adatok elemzését és konszolidációját a menedzsment számára.

A rendszer több modulból épül fel, mely lehetővé teszi, hogy a különböző funkciók más és más hozzáférésekkel, biztonsági szinttel, valamint más megjelenítési felülettel rendelkezzenek. 

A felhasználók akár 25%-os ingatlanköltség megtakarítást is elérhetnek a rugalmas munkakörnyezet bevezetésével és a személyre szabható SAM támogatásával.

UP2VR

Bár nem az első, de a dobogó egyik csillogó helyét az UP2VR szerezte meg. A XXI. századi látványtervezési megoldásokra specializálódott proptech startup új technológiás interaktív és immerzív értékesítési eszközöket fejleszt ingatlanfejlesztők számára.

A Rematerial interaktív VR-bejáráson a leendő lakás- vagy irodatulajdonos jelen lehet a még meg sem épült ingatlanában, bejárhatja és átélheti a teret úgy, ahogy az csak a virtuális valóságban lehetséges. Sőt, gombnyomásra variálhatja a berendezést, változtathatja a falak színét, a bútorok anyagát és még fényviszonyokat is.
Az UP2VR Rematerial egy olyan alap, mely látványaival önmagában megkülönböztető tényező – de a megrendelőre szabott egyedi alkalmazásfejlesztés az, ami igazán ütőképes fegyverré teszi. Legyen szó bútorgyárról, mely a VR-térben a teljes termékkínálatát be tudja mutatni kis helyen, irodaház-üzemeltetőről, aki a látványon túl szövegbuborékok formájában praktikus információkat is közölni kíván az érdeklődőkkel  vagy ingatlanfejlesztőről, akinek az új társasházi projektjében olyan gyönyörű a kert, hogy azt hajnali, délutáni és napnyugtai fényviszonyokkal is be akarja mutatni.

Helix Kft.

Szintén a döntősök közé került a Helix Kft., egy széleskörű adatforrásokon alapuló, és komplex információkat egyszerűen - szinte egy mutatóra redukáló - interaktív térképes megoldással, ami egy-egy lokáció kapcsán egyszerre mutatja meg:

- a közelben lévő lakásokra és lakókörnyezetre vonatkozó információkat
- a helyben lakó háztartások demográfiáját, élethelyzetét és tipizált vásárlói kosarát
- a környéken megforduló emberek becsült jövedelmi/vagyoni helyzetét
- a közelben lévő munkáltatókat, céges információikat és dolgozóikra vonatkozó információkat
- a környéken mozgó tömegek irányát és vonulási útvonalát
- az irodaházakat és elérhető szolgáltatásokat
- a környék egészségügyi szolgáltatóinak, oktatási intézményeinek főbb adatát,
és minden környéken lévő és utcára nyíló üzlet/bolt leíró információit.

Mindezzel egy olyan eszközt adtak a felhasználók és a bérlők kezébe, ami segít meghatározni a számukra legideálisabb helyet az új üzlet kiválasztásához. A bérbeadók számára pedig egy olyan információhalmazt nyújt, amivel megtalálhatják a legjobb (legtöbb profitot realizáló és hosszú távon működőképes) bérlőket.

A rendszer ezeken túlmenően rengeteg olyan információt biztosít egy-egy lokációval kapcsolatban, amellyel retail értékesítési kampányokat (pl.:szórólapozási tevékenységet) lehet optimalizálni vagy mikro-piaci információkat szolgáltatni akár település/utca/házszám szinten.

A felhasználók vállalkozások sokkal tudatosabb és tényekkel alátámasztott, megalapozott döntéseket hozhatnak, és ebből adódóan hosszútávon fenntartható és profitábilisabb a működésük. 

Keocko Holding Kft.

A harmadik cég, akit a zsűri a döntősök közé választott, a Keocko Holding Kft., aki egy komplett vásárlói analitika megoldást integrált egy berendezésbe, ami képes az emberek számlálására, a kihasználatlan területek felderítésére, a visszatérési szokások elemzésére, a vásárlók által használt mobiltelefon típusok meghatározására, korcsoportok és nemek arányainak maghatározásra, átlagos tartózkodási idők kimutatására, a leginkább bejárt útvonalak felfedezésére.

A 2018-ban kifejlesztett mikroszámítógép komplett videó és WIFI analitikai algoritmusok futtatására is alkalmas, tartalmaz beépített kamera és hőkamera modulokat, és kizárja a hasonló eszközökben előforduló problémákat.

VAN EGY JÓ ÖTLETED?

Ez lehet életed nagy dobása, váltsd valóra a milliókat érő álmodat!

Ne várj tovább, jelentkezz most!