A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ezt az irodát a Playboy-guru is imádná! Buddha, denevérpad és USA-zászló

A Wolf & Partners Playboy termékek disztribúciójával foglalkozik, és nemrég költözött a MOM Park Towers egyik épületébe, ahol egészen különleges munkahelyet alkottak.

A Wolf & Partners meglehetősen különleges irodába költözött a Gesztenyés Toronyban, ahol 100 négyzetméteren alakították ki munkahelyüket a jelenlegi 10 fős munkaszervezetük számára. A cég egy központi helyen található irodaházat keresett mindenképpen, amely tömegközlekedéssel könnyen elérhető. A MOM Parkban az egyes épületek igényes parkban helyezkednek el, míg a másik oldalon található a Gesztenyéskert fasoraival, a felújított MOM Kulturális Központ, és nem messze innen magasodik a Sas-hegy is.

Amint belépünk az irodába, rögtön lenyűgöz minket a különleges atmoszféra. A szürke betonhatású falak és a szabadon hagyott csővezetékek a mennyezeten valódi ipari hangulatot teremtenek. Azonban különleges csavar a dizájnban, hogy az indusztriális fílingre nem egy könnyed, Google-s irodát építettek, vagyis nem egy hatalmas játszóteret alakítottak ki színes, formagazdag belsőépítészeti elemekkel, hanem az ipari díszleteket minimalista tartalommal töltötték fel. A tervezés és kialakítás a társtulajdonosok elképzeléseit jeleníti meg, de bevonták a munkatársakat is, így például az irodaszékek esetében a dolgozók több bútor közül választhattak, hiszen az ergonómia és az egészség elsőrangú szempont volt.

Ez az abszolút letisztult dizájn mutatkozik meg a recepciós pult fehér formavilágában és a fogadó tér hófehér, kerek dohányzóasztalában és a bőrgarnitúrában. Az egész irodában mindenhol elszórva különleges festmények díszítik a falakat, amelyek a fiatalon elhunyt festőzseni, Müller Árpád munkái. Az expresszionista jellegű művek különleges hatást gyakorolnak a szürke háttérre, ez a stíluskeveredés azonban nem káoszt okoz, hanem még inkább előtérbe helyezi az iroda erényeit.

A szürke falszín meghatározza a világítási rendszert is, hiszen a hagyományos meleg fényt árasztó lámpatestek helyett kis fogyasztású RGB LED-reflektorokat helyeztek el, amelyek illeszkednek az ipari miliőbe, miközben a rejtett LED-szalagok különleges hangulatvilágítást biztosítanak igény szerint. Távirányítóval mintegy 12 szín közül lehet választani, de alapvetően a szürke felületekhez a kék világítás illik legjobban.

A fogadó tértől jobbra nyílik a folyosóról a tárgyaló, ahol rögtön szembetűnik a Playboy-legenda Hugh Hefner képe, amely alatt szerepel a mottó: „Life is too short to be living someone else’s dream.” A fotóval szemben pedig két hatalmas USA- és EU-zászló jelenik meg, amelyek egyrészt nem mindennapi berendezési elemek egy tárgyalóban, másrészt jelzik, hogy a Wolf & Partners Európa egész területén fogja az amerikai termékek forgalmazását irányítani. Itt egy hatalmas, hófehér dizájnasztal határozza meg a teret a Febrill Bútor Kft. jóvoltából, míg a székek Ergohuman termékek.

A tárgyaló mellett a vezetőség irodájában egy Buddha szobor tűnik fel a két íróasztal találkozási pontjánál, amely szerencsét hozó prófétaként néz szembe a belépővel. Majd ismét egy izgalmas stíluskeveredésnek lehetünk a tanúi, hiszen egy régi kódexsorozat és a mellette található földgömb a míves keretével együtt a régi idők szellemét varázsolja a térbe, a modern (iMac-ek, letisztult üvegfelületű asztalok) és tradicionális/antik (kódexek, földgömb) tárgyak által teremtett kontraszt különleges atmoszférát biztosít. A Buddha szoborral megspékelve mintha időutazáson vennénk részt, a múlt és a jelen ötvözete nagyszerű jövőképet vetít előre, hiszen jelzi, hogy a hagyományos értékek a modern technológia adta lehetőségekkel együtt nyerő párost alkotnak. Az már csak ráadás, hogy nemsokára beüzemelnek egy biokandallót is, így a romantikus és a modern nászából újabb különlegesség születhet.

A következő szoba – mivel az egyes helyiségek a központi közlekedőre vannak felfűzve – a munkatársak egyterű irodája az egymáshoz kapcsolódó munkaállomásokkal együtt, majd a rekreációs szobába jutunk. Mindhárom helyiség egymásból nyílik. A pihenőszobában egy masszázságy fogadja a munkatársakat, rendszeresen érkezik a masszőr, mellette pedig a denevérpad található, amelyen kényelmesen elhelyezkedve kinyújtózhatunk, mintha egy privát csontkovács venné kezelésbe a gerincünket és általában a sajgó testrészeinket.

Összességében az irodában úgy dominál az ipari atmoszféra, hogy mindezt ügyes műszaki megoldásokkal és egyedi tárgyakkal, ergonomikus bútorokkal nagyszerűen ellensúlyozzák, így szinte lehetetlen a munkahely stílusát és dizájnját beskatulyázni. A Wolf & Partners célja mindenesetre révbe ért, hiszen valóban egyedi hangulat jellemzi a tereket, ami jó munkakörnyezet biztosít a sikeres üzleti tevékenység számára.

+++

Az Év Irodája verseny idén minden rekordot megdöntött, hiszen 41 iroda adta be a pályázatát. Szavazni január 22-éig lehet azevirodaja.hu oldalon. Szavazzunk!