A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Fantasztikus irodadizájn a Microsofttól

Új emelet, új területek, de a koncepció a régi. A Microsoftnak ismét sikerült egy dolgozóbarát irodát kialakítania, ahol a munkatársak az open office-ok mellett más praktikus helyiségekben is dolgozhatnak.

A Microsoft San Francisco-i kampuszának épületében egy fedél alatt több különféle terület munkacsoportja dolgozik, így ideje volt a területbővítésnek. A negyedik emeleten több mint 3 ezer négyzetméternyi irodateret csatoltak a már meglévőkhöz, ahol egy olyan energikus munkaterületet alakítottak ki, amiben a csoportok kisebb-nagyobb létszámban tudnak együtt dolgozni. A dizájn a fő koncepciója a Microsoft-élmény és a közös pillanatok megteremtése volt, ahol a központi kék színt különféle fali grafikák, játékos téralválasztók és buja növényzet egészít ki. Az irodát a kevert stílus, a az eltérő textúrák, burkolatok, rétegzett faanyagok jellemzik, az összkép mégis egyszerre modern és kifinomult.

Nagy és nyitott tereket hoztak létre annak érdekében, hogy a munkatársak akárhol és akárhogyan dolgozhassanak. A legnagyobb hangsúlyt a társalgók kapták, melyek az open office-ok szélén találhatóak, egy kicsit távolabb a munka zajától. Három különböző típusú társalgót különböztetnek meg: az elsődleges zóna ’A tér’ nevet kapta, ami informális meeting-helyszín és tökéletes a közös munkához. A másodlagos zónák a ’Kávésarok’ nevet viselik, mert nem egy külön helyiségben találhatóak, hanem az open office-ok végén, a munkaállomásokhoz közel – így a kollégáknak nem kell messzire menniük egy frissítő feketéért. A harmadlagos zóna pedig ’A könyvtár’, ami szintén informális találkahely, de kicsit sem pezsgő, hanem inkább egy csendesebb zug – itt a kollégák nyugodtan meetingelhetnek egy sokkal kellemesebb környezetben, mint egy zárt konferenciateremben. A padló- és mennyezeti elemek, valamint az eltérő lámpatestek különböztetik meg az open office-tól és egymástól ezeket a területeket.