A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Fantasztikus mezőny alakul Az Év irodája versenyen

Még néhány nap, és összeáll Az Év Irodája verseny teljes mezőnye. Még lehet jelentkezni, hiszen a szervező iroda.hu december 7-ig várja a pályázatokat. A címadó kategóriában van minden, mi szem-szájnak ingere: bankfiók, startup, autósiskola, kiskereskedő, ingatlantanácsadó, szállítmányozó, informatikus és még sok-sok egyéb. A többi kategória pályázatai pedig jelzik a hazai ingatlanpiac legújabb teljesítményeit és törekvéseit. Nézzünk körül azevirodaja.hu honlapon, hiszen hamarosan kezdődik a szavazás!

Idén is nagyon izgalmas mezőny alakul Az Év Irodája verseny hét kategóriájában, a címadó versenyben az elmúlt évekhez hasonlóan roppant nívós irodák mutatkoznak be. Külön öröm, hogy immár nem csak Budapestről érkeznek a pályázók, hanem a vidéki nagyvárosokban – Székesfehérváron, Debrecenben és Pécsett – is színvonalas és ötletes munkahelyeket formálnak a tervezők és a cégek, sőt, még Kiskunfélegyházáról is pályázott egy autósiskola egészen különleges dizájnnal.

A már ismert tervezők és kivitelezők mellett új nevek is felbukkannak, ami jól jelzi, hogy ez az újdonsült iparág, vagyis az irodakultúra kezdi kinőni magát, és iskoláit kijárva immár egyetemi tanulmányokat folytat. Viccet félretéve ez a sokszínűség nagyon pozitív tendencia, hiszen az iroda.hu csoport éppen azzal a szándékkal hozta létre a versenyt, hogy a munkakultúra fejlődését nyomon kövesse és reflektorfénybe állítsa ország-világ előtt. De már nem a fejlődést kell bemutatniuk a szervezőknek, hanem a kész eredményeket, hiszen az elmúlt egy-két évben létrejöttek olyan hazai etalonok, példák, amelyek azt bizonyítják, hogy immár nem kell a nyugati mintákat másolnunk.

Szóval mi is tudunk olyat, mint New Yorkban, San Franciscóban, Párizsban vagy éppen Londonban. Nem egyszer fordult elő olyan eset, hogy egy nemzetközi cég a hazai irodája kialakításakor bizonyos szintig szabad kezet adott a helyi munkatársaknak és tervezőknek, majd a központban elámultak a magyar irodájuk tervezési színvonalán. Ez az irány, az utat már kitaposták, már csak szélesíteni, színesíteni és még egyedibbé kell tenni.

A legkülönbözőbb profilú cégek irodái mutatkoznak be idén, vagyis nem csak a startupok és a reklámiparban, kommunikációban érdekelt vállalkozások eredeti munkahelyeit ismerhetjük meg, hanem többek között az ingatlanszektor legkülönbözőbb területein dolgozó cégek, valamint az online kereskedelemben és az SSC-iparban érdekelt vállalatok is megtalálhatók a mezőnyben. A helyszínek is változatosak, hiszen budapesti irodaházakban, belvárosi bérházban vagy vidéki régi laktanyákban egyaránt dolgoznak a pályázók, de egy autósiskolát és egy bankfiókot is a mezőny tagjai között üdvözölhetünk.

Természetesen figyelnünk kell a verseny többi kategóriájára is, hiszen Az Év Irodaháza Bérlői díjra emblematikus irodaházakat jelöltek, amelyek valóban a hazai ingatlanszektor krémjét alkotják. A tervezett ingatlanfejlesztések és projektek szintén izgalmas épületekkel bővíthetik az épített környezetünket; Az Év legzöldebb Projektje díj kapcsán nívós ingatlanokat ismerhetünk meg, legyen az irodaház vagy éppen logisztikai park; Az Év Üzemeltető Cége kategória indulói pedig jelzik, hogy a hazai ingatlankezelési piac világszínvonalú teljesítményre képes. És ezzel még nincs vége: december 7-ig újabb versenyzőket várnak a szervezők.

Itt nézhetjük meg az idei verseny résztvevőit és itt nevezhetünk.