A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Felújítások és elégedett bérlők az S IMMO Hungary budapesti irodaházaiban

Magyarország egyik meghatározó ingatlancsoportja, az S IMMO Hungary sikeres hónapokat tudhat maga mögött. A tulajdonában lévő és saját kezelésű épületekbe jelentős számú új bérlő érkezett, és sokan, összesen csaknem 8 000 négyzetméteren hosszabbították meg bérleti szerződéseiket. Az irodaházak felújítása sem állt meg: több épületben megújultak a közös terek és irodák, illetve épületgépészeti modernizáció is történt.

A bécsi székhelyű S IMMO AG immár több mint tíz éve van jelen a hazai ingatlanpiacon, magyarországi leányvállalata, az S IMMO Hungary közel 100 ezer m2 kereskedelmi ingatlant kezel, köztük hét központi elhelyezkedésű pesti és budai irodaházat, valamint a Budapest Marriott Hotelt.

Az S IMMO bérlői között nem véletlenül van számos olyan vállalkozás és intézmény, amelyek több mint egy évtizede – sőt van, amelyik már 20 éve – hűséges maradt az irodájához: az S IMMO Hungary ugyanis folyamatosan invesztál épületeibe. 2013-ban is számos korszerűsítés és felújítás történt az irodaházakban, és a munkák 2014-ben is folytatódnak.

A fejlesztések célja, hogy az irodák megfeleljenek a 21. század igényeinek: mind az épületgépészeti, mind az esztétikai felújítások során a környezettudatos szemlélet dominál, így valamennyi irodaházban működik a szelektív hulladékgyűjtés, a kerékpárral közlekedők számára pedig tároló, zuhanyzók és öltözők állnak rendelkezésre.

River Estates: „A” kategóriás szolgáltatások energia-megtakarítással
A River Estates irodaházban közel 2 millió eurós beruházással szinte a teljes épületgépészeti rendszer megújult. A bérlők kényelme és a kedvező üzemeltetési költségek érdekében egy VRV hőszivattyús rendszer került beépítésre a hűtés-fűtés és a légtechnika kiszolgálására. Az új berendezések segítségével az irodaház „A” kategóriás szolgáltatásokat nyújt az energiafelhasználás 10-30 százalékos mérséklése mellett. Az épületben 2014-ben sem állnak le a fejlesztések, mivel a River Estates homlokzata, a recepciók és a közös terek is megújulnak. A hetedik emeletre pedig csaknem 800 m2-en új bérlőként a Hostlogic Zrt. költözött a közelmúltban.

City Center: megújult közös területek
A Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út találkozásánál elhelyezkedő City Centerben mostanra teljesen megújult a recepció és a lobby terület, a főbejárat előtti külső tér valamint a bejárati portál és a  homlokzat. Az irodaház megújulásával párhuzamosan több kisebb, 100 és 300 m2 tranzakció mellett szinte a teljes 3. emeletet elfoglalta a Plazmaferezis központ, de a földszinten kávézót nyitott a Coffea Arabica is.

Blue Cube: Az Év Irodaháza 2013
A Váci úti Blue Cube irodaház az S IMMO Hungary iroda-portfoliójának különleges gyöngyszeme. Esztétikai megoldásai és a szolgáltatások minősége a fővárosi irodapiac élvonalát jelentik. Az ingatlanpiac szereplői részéről is visszaigazolást nyert az épület, az iroda.hu éves díjátadó gáláján „Az Év Irodaháza 2013” közönségdíjat kapta.

Buda Center: 200 négyzetméteres tetőterasz
A Hegyalja úton található Buda Centerben az irodaház tervezője, Virág Csaba vezetésével a homlokzat 2014-ben teljesen megújul, a bérlők pedig élvezhetik a pazar kilátást a 200 m2-es tetőteraszon, ahol rendezvények lebonyolítására is lehetőség nyílik.

Twin Center: Vadonatúj, modern recepció és számtalan variáció
Az S IMMO portfoliójának tagja a XIII. kerületben a Szegedi úton található Twin Center is, amely adottságainak köszönhetően számtalan lehetőséget kínál leendő bérlőinek, sőt, built-to-suit (BTS) típusú kialakításra is lehetőség nyílik. A teljesen megújult recepció 2014 tavaszán készült el.

Pódium: új külalak és technológiák
A Nagymező utcában álló Pódium Irodaház az idei átfogó felújítás során teljesen új identitást kap, a modern épületgépészeti technológia megvalósításával az irodaház kiváló irodákat kínál az igényes és fenntartható munkakörnyezetet kereső cégek számára a belváros szívében.