A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Fizetés, megbecsülés, munkakörnyezet. Nálad is ez a fontossági sorrend?

Egy jó munkakörnyezet nemcsak a babzsákokról és asztali fociról szól, sokkal inkább a kiegyensúlyozott és egészséges életmód feltételei kerülnek középpontba. A Skanska és a Szeretlekmagyarország.hu közös felmérést végzett arról, hogy milyenek az irodai dolgozók elképzelései és elvárásai az ideális irodával kapcsolatban.

A legtöbb válaszadó a pihentető sétákra alkalmas kertet, az egészséges ételeket kínáló munkahelyi étteremet és rendszeres testmozgási lehetőséget biztosító fitnesztermet szeretne.

A piaci igények kiszolgálása érdekében a Skanska Nordic Light Trio irodaháza már ezeket a szempontokat szem előtt tartva épül.

Egyre több vállalat ismeri fel ugyanis, hogy sikerük egyik kulcstényezője az iroda, hiszen a munkahely kialakítása jelentős hatással van a munka minőségére. Az egészséges és jó hangulatú munkahelyek megteremtésének hatékony módja a különböző munkaterek kínálata, ahol megbeszélésekre és közös munkára alkalmas közösségi helyek, illetve pihenésre és telefonálásra használható csendes helyiségek is rendelkezésre állnak.

A felmérésben résztvevők 23%-a állította, hogy tökéletesen elégedett a munkakörnyezetével, majdnem kétharmaduk azonban változást szeretne.

A válaszokból az is kiderült, hogy a környezet meghatározó az új munkahely kiválasztásánál. Ez a harmadik legfontosabb szempont a fizetés, illetve a megbecsültség és az erkölcsi elismerés után, megelőzve a munkahely közelségét vagy a feladatok izgalmasságát és a szakmai kihívásokat.

A válaszadók a nem megfelelő világítást, a túl alacsony vagy túl magas hőmérsékletet, illetve a túl sok zajt tartják a legzavaróbb tényezőknek az irodában. A jó levegőjű, akusztikai komfortot biztosító, minimálisan zajos irodákat kedvelik, ahol koncentrálni tudnak feladataikra és alkothatnak. A nap minden szakában az optimális fényviszonyokat várnak el, és az egyéni igényeikhez kialakított hőmérsékletet preferálják, ami a saját maguk által kontrollált mikrokörnyezetek révén érhető el. 

Marcin Łapiński, a Skanska Magyarország ügyvezető igazgatója kiemelte:

„Tapasztalatunk szerint egyre növekszik az igény a nemcsak biztonságos, hanem egészséges és kényelmes irodák iránt a magyar piacon. A felmérés eredményei megerősítik, hogy az alkalmazottak azokat a munkahelyeket értékelik nagyra, amelyek támogatják a jóllétüket és elősegítik a munkahelyi és magánéletük közötti harmóniát. Mi a Skanska-nál jövőképes munkahelyek létrehozásával támogatjuk ezt az elgondolást: környezettudatos irodaházakat fejlesztünk, amelyek a közösségi élet intenzíven használt helyszínei és egyben a bérlők üzleti igényeihez rugalmasan alakítható terek.

Magyarországon a Nordic Light Trio lesz az első WELL minősítésű irodaházunk a csúcsszínvonalú technológia, a természet, a közösség és a WELL - az irodai élet jólléti elemeit minősítő rendszer, amely méri, tanúsítja és ellenőrzi az irodaépületek egészségre és jóllétre gyakorolt hatását 10 szempont alapján: levegőminőség, vízminőség, táplálkozás, természetes fény, mozgást elősegítő megoldások, hangszigetelés, hő komfort, lélek, valamint közösség – alapján. A skandináv tradíció egybeolvasztásával olyan városi munkahelyet alakítunk ki, amely egyszerre javítja használóinak egészségét és hatékonyságát.”

Ha érdekel a WELL minősítés, és szeretnél többet megtudni a részletekről, gyere el október 17-én az WELL Building Conference-re, az Office XPO első napján, és hallgasd meg a minősítés alapítóit, valamint a tervezők és a felhasználók tapasztalatait!