A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Folyamatos fejlődés, folyamatos bővülés

A Mastercard Europe Magyarország kereskedelmi képviselete egy nagymúltú, volt pénzügyi központ épületébe költözött. Az iroda stílusa azonban kicsit sem hagyományos: erős színek és lágy vonalak jellemzik.

Korábban az Eiffel téri irodaházban volt az irodájuk, azonban kinőtték, így költözniük kellett. Az új irodaház kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az ügyfelekhez közel legyenek, emiatt az ötödik kerület vonzáskörzetében keresgéltek. Így esett a választásuk a Váci 1 irodaházra, mely többek között azért is tetszett meg nekik, mert ex-Tőzsdepalota lévén pénzügyi vonatkozású, patinás épület, melyben modern elemek keverednek. Decemberben költöztek az új helyre, de egy esetleges újabb bővüléssel is számoltak: a korábbinál több munkaállomást alakítottak ki, hogy növekedni tudjon a cég.

Az iroda belső tereit fiatalos dizájn és praktikus megoldások jellemzik. Nem szerettek volna éles szögeket, így a lágy vonalak és a piros árnyalatai mellett vidám színek dominálnak. Ezek a főbb jegyek már az irodába belépve is nagy hangsúlyt kapnak: a tárgyalók folyosóján végighaladva csupa színes terem fogadja a vendéget. Minden tárgyalónak saját neve és arculata van, melyek zenei stílusokról kapták neveiket: hogy még egyértelműbb legyen a dolog, a Pop tárgyaló Michael Jackson portréját viseli az üvegfalain. A tárgyalók megléte fontos volt, az előző irodában kevés volt a megbeszélésekre alkalmas tér, így 9 darab kisebb-nagyobb meeting roomot terveztek az új helyre.

A budapesti irodában jelenleg 23 fő dolgozik open office-ban, és 3 darab álló munkaállomást is kialakítottak a változatos munkavégzés lehetősége miatt. Ezen a helyiségen kívül több közösségi tér is van az irodában, például a break out rész, ami a Mastercard logóját jeleníti meg 3D-s változatban a kanapék és a padlószőnyeg színeinek segítségével. Egy beszélgetősarok is található a konyha mellett, az étkezőben pedig csocsó, bárpult, X-box és kényelmes puffok gondoskodnak a munkán kívüli időtöltésről.

Az iroda minden helyiségében találkozni lehet valamilyen kortárs művel. Ez nem véletlen, hiszen a Mastercard elkötelezett támogatója a fiatal művészeknek, így került az irodába egy egyedi lámpa és több helyre csodás festmények is. Az otthonosság érzését tovább növeli a sok növény és a phone booth-ok is, melyek a privát telefonbeszélgetésekért felelősek. Az épület jó adottságainak köszönhetően a belső átriumos rész maximálisan átengedi a fényt, így az iroda belső terei is természetes megvilágítást kapnak. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!