A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Folyamatos fejlődés, folyamatos bővülés

A Mastercard Europe Magyarország kereskedelmi képviselete egy nagymúltú, volt pénzügyi központ épületébe költözött. Az iroda stílusa azonban kicsit sem hagyományos: erős színek és lágy vonalak jellemzik.

Korábban az Eiffel téri irodaházban volt az irodájuk, azonban kinőtték, így költözniük kellett. Az új irodaház kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az ügyfelekhez közel legyenek, emiatt az ötödik kerület vonzáskörzetében keresgéltek. Így esett a választásuk a Váci 1 irodaházra, mely többek között azért is tetszett meg nekik, mert ex-Tőzsdepalota lévén pénzügyi vonatkozású, patinás épület, melyben modern elemek keverednek. Decemberben költöztek az új helyre, de egy esetleges újabb bővüléssel is számoltak: a korábbinál több munkaállomást alakítottak ki, hogy növekedni tudjon a cég.

Az iroda belső tereit fiatalos dizájn és praktikus megoldások jellemzik. Nem szerettek volna éles szögeket, így a lágy vonalak és a piros árnyalatai mellett vidám színek dominálnak. Ezek a főbb jegyek már az irodába belépve is nagy hangsúlyt kapnak: a tárgyalók folyosóján végighaladva csupa színes terem fogadja a vendéget. Minden tárgyalónak saját neve és arculata van, melyek zenei stílusokról kapták neveiket: hogy még egyértelműbb legyen a dolog, a Pop tárgyaló Michael Jackson portréját viseli az üvegfalain. A tárgyalók megléte fontos volt, az előző irodában kevés volt a megbeszélésekre alkalmas tér, így 9 darab kisebb-nagyobb meeting roomot terveztek az új helyre.

A budapesti irodában jelenleg 23 fő dolgozik open office-ban, és 3 darab álló munkaállomást is kialakítottak a változatos munkavégzés lehetősége miatt. Ezen a helyiségen kívül több közösségi tér is van az irodában, például a break out rész, ami a Mastercard logóját jeleníti meg 3D-s változatban a kanapék és a padlószőnyeg színeinek segítségével. Egy beszélgetősarok is található a konyha mellett, az étkezőben pedig csocsó, bárpult, X-box és kényelmes puffok gondoskodnak a munkán kívüli időtöltésről.

Az iroda minden helyiségében találkozni lehet valamilyen kortárs művel. Ez nem véletlen, hiszen a Mastercard elkötelezett támogatója a fiatal művészeknek, így került az irodába egy egyedi lámpa és több helyre csodás festmények is. Az otthonosság érzését tovább növeli a sok növény és a phone booth-ok is, melyek a privát telefonbeszélgetésekért felelősek. Az épület jó adottságainak köszönhetően a belső átriumos rész maximálisan átengedi a fényt, így az iroda belső terei is természetes megvilágítást kapnak. 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!