A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Getronics: erősíteni kell a nők szerepét az ICT szektorban

A világ egyik vezető globális ICT szolgáltatója, a Getronics számára a munkahelyi sokszínűség és a nemek egyenlőségének támogatása nem egy jól hangzó szlogen csupán, hanem a mindennapi gyakorlatban érvényesülő kötelező alapelv. 

A Getronics a nemzetközi nőnap alkalmából ismételten és nyilvánosan megerősíti elkötelezettségét a teljes körű esélyegyenlőség mellett. A Getronics mindent megtesz, hogy hatékonyan elősegítse és támogassa a női munkatársak vezetőként való szerepvállalását, hogy ezzel is inspiráló mintát mutasson a vállalaton és az ICT szektor egészén belül.

A Getronics női esélyegyenlőségért való elkötelezettségét jól bizonyítja Deborah Exell globális humántőke és változási igazgató 2018. májusi kinevezése, illetve Irene Veldstra Benelux államokért felelős igazgató jelölése a DataNews által meghirdetett „Az év női ICT szakembere” díjra. Ugyanebbe a sorba illeszkedik a Getronics által életre hívott „Nők a technológiában” címet viselő program is.

„A nők sajnos hagyományosan alulértékeltek és alulreprezentáltak az üzleti életben, és ez különösen igaz az informatika és a telekommunikáció világára. Mi a Getronics-nál változtatni szeretnénk ezen, ezért kiemelten támogatjuk a nőket. Célunk, hogy követendő példákat állítsunk, pozitív mintákat mutassunk az ICT szektor iránt érdeklődő fiatal nők számára, ezzel is segítsük őket áttörni a bevett sztereotípiákon” – hangsúlyozta Deborah Exell, a Getronics globális humántőke és üzleti átalakulások igazgatója.

„A Getronics egy olyan vállalat, ahol hiszünk abban, hogy az üzlet és a siker lényege a nálunk dolgozó munkatársakban és általában az emberekben rejlik. Éppen ezért nálunk, a Getronics-nál a női esélyegyenlőség nem egy elvont távoli cél, hanem a mindennapi munkánk gyakorlati és magától értetődő része – legyen szó akár munkaerő-felvételről, képzésről, előléptetésről vagy bérekről és juttatásokról.” 

Fotó: ESB Professional / shutterstock.com