A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Gigaméretű zöldtetőt és szórakoztató negyedet építenek Párizsban

A BIG dán építésziroda nyerte azt a meghívásos nemzetközi tervpályázatot, amelyik Europa City néven 800 ezer négyzetméternyi kulturális, rekreációs és kiskereskedelmi komplexumot fejleszt Triangle de Gonesse-ben, Párizs északi részén.

A nyertes pályázat tervei szerint a városfejlesztési elemeket kombinálják a hatalmas nyitott térrel, így az újonnan felépülő Europa City a látogatók és az itt lakók számára egy dinamikus, cselekvő központ lesz, ahol a városi élet legkülönfélébb funkciói fognak megjelenni. Az új városnegyed a Charles de Gaule Repülőteret Párizzsal összekötő út mentén helyezkedik el, és olyan sokszínű programokkal várják majd a látogatókat, hogy ez a remények szerint fellendíti Párizs északi részeinek turisztikai vonzóerejét.

Az egész terület olyan lesz mint egy hatalmas zöld tisztás, mint egy lendületes és bejárható zöldtető. Az egyes szintek szinte hullámoznak a tájban, míg alattuk kerülnek elhelyezésre a különböző funkciójú új épületek. Új terek, mesterséges sípályák, kiskereskedelmi épületek, rekreációs területek épülnek majd. Expanzív zöld terek, golfpálya és egy olyan integrált rendszer, amely összeköti a zöld felületeket a kiskereskedelmi területekkel. A tervek szerint az egyes funkciók átfedésben lesznek egymással, hiszen a rétegek egymásra épülnek, a nyitott korzók és épületek dinamikus kombinációt alkotnak. A területet behálózó kis sétányok a párizsi belvárosi utcák intimitását hivatottak szimbolizálni.

Az Europa City-n áthaladó sugárutak egy összefüggően kanyargó hurkot alkotnak a fejlesztési területen – mindeközben hat zónán haladnak át, amelyek Európa különböző régióit jelképezik. De nemcsak ezek az elemek jelzik a projekt kreatív megközelítését a városfejlesztést illetően, amely integrálja a szomszédos környezetet is, hanem egy kifinomult egyensúlyt teremt a növekvő népsűrűség és a nyitott tér között. A balansz a kulcsszó. Hiszen miközben 80 hektárnyi területen zajlanak majd a földmunkálatok, igyekeznek megőrizni a hatalmas tér nyugalmát és természetességét.