A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Green Walk 2014: Visszaszámlálás indul a Zöld Építés Hetéig!

Szeptember végén egyedülálló módon kerül reflektorfénybe a fenntartható építés! Egy teljes héten keresztül, szeptember 22-27. között zajlik a Magyar Környezetudatos Építés Egyesületének (HuGBC) programkavalkádja, amely nem csak a Green Walk 2014 nyílt nap sorozatot, hanem a zöldépítés Build2Gether Green Retrofit nemzetközi konferenciáját és nemzetközi workshopot is magában foglal.

A Magyar Környezetudatos Építés Egyesületének (HuGBC) egyhetes programkavalkádja a nemzetközi Zöld Építés Hetének méltó hazai megünneplése. Ennek keretében a Green Walk 2014 nyílt nap sorozaton összesen 21 környezettudatos hazai létesítménybe lehet ellátogatni, a szakemberek által vezetett túrákon olyan újdonságokat is megismerhetünk, mint a Vision Towers irodaház vagy a Groupama Aréna (FTC Stadion). Nemcsak budapesti, hanem vidéki helyszínekre is ellátogathatunk, ahová buszos utazást is szervezünk. A programsorozat ingyenes, de regisztrációköteles. A Magyar Építész Kamara 1 kreditpontot ad minden látogatásért. Az erről szóló igazolás adminisztrációs díja 1.500- Ft/fő. A programokra az Építész Továbbképző felületén keresztül már zajlik a regisztráció, részletes program, a helyszínek ismertetése, a regisztráció részletei itt olvashatók!

Green Walk 2014 fotópályázat: Kattints és nyerj!

A túra résztvevői megcsillogtathatják fotóstehetségüket is! Fotópályázatot hirdetünk, amelyen indulhatnak a túrák regisztrált résztvevői, a nyílt nap sorozat állomásairól készített képeikkel. A képekből a Green Walk lezárulta után szakértő zsűri választja ki a nyerteseket, és lesz közönségszavazás is! Érdemes pályázni, a nyerteseket ajándékok várják! Részletes kiírás, nevezési feltételek itt, a fotópályázatról aktuális információkért figyeljék a HuGBC Facebook-oldalát, továbbá a Green Walk 2014 facebook esemény oldalát!

Build2Gether Green Retrofit: A fenntartható felújítások nemzetközi fóruma

A megvalósult példák megismerése mellett az elméleti tudásanyag bővítésére is nagyszerű lehetőségek kínálkoznak a hét során: szeptember 23-án szénsemleges workshopon nyerhetünk betekintést a DGNB német környezettudatos épületminősítő rendszer működésébe, szeptember 24-én pedig a nemzetközi Build2Gether Green Retrofit konferencia a fenntartható felújítások témakörében várja az édekélődőket az Eiffel Palace-ban. A rendezvényen a terület olyan, nemzetközileg is elismert szakértőit hallgathatjuk meg, mint Dr. Ürge-Vorsatz Diana Nobel-békedíjjal elismert klímakutató, a Center for Climate Change and Sustainable Energy Policy (3CSEP) igazgatója, a HuGBC alapító tagja, vagy James Drinkwater, a World Green Building Council Európai Régiós Hálózatának vezető tanácsadója. Részletes program és regisztráció itt.