A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így fog kinézni a HillSide Offices irodaház a MOM Parknál

Elkészültek a látványtervek Bel-Buda egyik legnagyobb beruházásához, a Hillside Offices  elegáns irodaépületeihez. A kiváló megközelíthetőségű, minden bérlői igényt prémium megoldásokkal kiszolgáló épület a tervek szerint 2018 nyarára készül el. 

Nem véletlen, hogy az utóbbi időben a magyarországi ingatlanpiac fejlődéséről sok szó esik, az irodaszegmens növekedési pályán mozog, a következő évekre vonatkozó prognózisok pedig kifejezetten derűlátóak. A kedvező tendencia már most látszik, a kihasználatlanság ugyanis annak ellenére csökken, hogy az új projektek száma növekszik. Fokozottan igaz ez a Bel-budai régióra, ahol az ún. irodai üresedési ráta ma már a rendkívül alacsony 3,1 % körül mozog.

Az Alkotás és a Csörsz utca sarkán megvalósuló HillSide Offices beruházás 22 000 négyzetméternyi bizonyítéka lesz annak, hogy a kompetitív környezet egyre színvonalasabb új irodaházak fejlesztésére sarkallja a beruházókat. Az összesen hét telektest egyesítésével létrejött XII. kerületi területen olyan irodaépület készül, amely a bérlők igényeit ötvözi a helyszíni adottságokból is következő zöld szemlélettel. A környezettudatos gondolkodás egy átgondolt tervezési folyamat eredményeként megszülető, költséghatékonyan működő épületben ölt testet, amelynek minden részlete eleganciát sugároz.

Ez a következetes design a belső térben elsősorban az ergonómiához igazodik, így lehetséges például, hogy a napfényes, tágas, 3 000 négyzetméteres szintterületek teljesen szabadon alakíthatók a bérlők kívánságai alapján, de akár szintenként 8 önálló bérleményi egység is kialakítható. A helyszíni adottságok és a zöld mikrokörnyezet látványa mellett a környék kínálta szolgáltatások is vonzóvá tehetik a HillSide fejlesztését a leendő bérlők számára.

A fejlesztés során cél volt, hogy olyan munkakörnyezet jöjjön létre, ami megfelel a mai modern munkavállalók igényeinek ideértve a rugalmasan alakítható alaprajzot, a világszerte mérvadónak számító LEED Gold zöld minősítéshez szükséges energiatakarékos gépészeti és épületvezérlési megoldásokat, a magas parkolóarányt, de ide sorolandók a házon belüli lehetőségek, mint például a közös tárgyalóblokk, a konferenciaterem, az elektromos autótöltő vagy a nagykapacitású kerékpárgarázs, melyhez külön öltöző és zuhanyzó is tartozik.

Az épület különlegessége, hogy a külső héj speciális üvegbevonatot kap, amelynek magas a  fény-, de alacsony a hőátbocsátása, ezáltal a meleg a házon kívül marad. Energetikai szempontból ez a bevonatos üveg egyenértékű a külső árnyékoló rendszerekkel, ugyanakkor kiküszöböli azok hátrányait (nyikorgás, zónák kiosztása, szélérzékenység). A belső héjon minden helyiségben nyitható ablakokat terveztek, biztosítva – a külső héjnak köszönhetően huzatmentes – természetes szellőztetést a bérlők számára, amely jelentősen növeli a dolgozók komfortérzetét.  

„A HillSide irodaházban olyan gépészeti rendszereket alkalmazunk, melyek hosszútávon is megfelelő, egyenletes hőérzetet biztosítanak, ezzel kiküszöbölve az irodai életben ismert vitát, ami abból adódik, hogy valaki fázik, valakinek melege van. Külön említésre méltó, hogy a HillSide Irodaház traktusmélységét is úgy alakítottuk ki, hogy a napfényes irodaterületek aránya 95% felett legyen. A projekt az ütemtervnek megfelelően halad, a jogerős építési engedély és a Raiffeisen Bank által nyújtott projektfinanszírozás birtokában az épület szerkezetépítési munkái ütemezetten haladnak, térszint felett vagyunk. Idén őszre lesz szerkezetkész, a próbaüzemet pedig 2018 májusában tervezzük elindítani. A bérlők a tervek szerint 2018 augusztustól vehetik birtokba az irodaházat, melyre óriási érdeklődés mutatkozik a bérlők részéről, a kiadó területek harmada már bérlőre is talált egy évvel az átadás előtt, és ez az arány gyorsan növekszik” - mondta el Erdélyi Gábor, a HillSide Offices projektvezetője.

A HillSide Offices mellett azonban nemcsak a leendő bérlők igényei szerint megtervezett épület tulajdonságai szólnak, hanem az egyedülálló lokáció is. Az irodaház Dél-Buda és Közép-Buda régió találkozásánál, Buda egyik fő közlekedési ütőerén, a BAH-csomópontnál áll majd, egy már most élénken pezsgő üzleti- és lakóövezet határán. A helyszín nagy előnye, hogy a budapesti belvárosban szinte egyedülálló zöld mikrokörnyezetben található. A MOM létesítmények szomszédsága révén az itt dolgozók számára minden fontos szolgáltatás pár lépéssel elérhető lesz anélkül, hogy el kellene hagyniuk az épület közvetlen környezetét.

Ezek a kiváló helyszíni adottságok kiegészülnek azokkal a kiemelkedő közlekedési kapcsolatokkal, amelyek tömegközkedéssel és gépkocsival is könnyen elérhetővé teszik az irodaházat. Autóval a Budáról érkezők a legforgalmasabb útszakaszokat elkerülve tudják megközelíteni a HillSide Offices-t, a pesti oldal felől pedig négy olyan Duna-híd van, ami gyorsan elérhetővé teszi az épületet. Emellett az M1 és M7 autópályák, illetve az M0 közelsége a nagyobb távolságra lévő centrumokat is közelebb hozza, ideértve például Bécset vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren keresztül érkezőket.

Kövesse a realista.hu hírportált a FacebookonInstagramonLinkedinen.