A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így éld túl az irodai hőséget!

A kávé minden iroda alapkelléke, azonban most nem az élénkítő, hanem a frissítő, hűsítő hatását szeretnénk bemutatni. Ráadásul néhány különleges kávé receptet is mutatunk, melyet az irodában is könnyedén el lehet készíteni!

A tökéletes jegeskávé titka

A tökéletes jegeskávé elkészítése igényel némi előkészületet, türelmet és merészséget, az eredmény azonban megéri a fáradozást. A kávéspecialista Starbucks most megoszt pár apró trükköt arról, hogyan készíthetünk különleges kávés frissítőt, válaszul a nyári hőségre.

Tauzer Gábor, a Starbucks kávémestere és jegeskávé-specialistája szerint a tökéletes jegeskávé elkészítése a kávé kiválasztásánál kezdődik. Hidegen fogyasztásra az afrikai kávék a leginkább alkalmasak, mert élénk és zamatos ízük a hűlés alatt bontakozik ki, citrusos aromájuknak köszönhetően pedig ízesítés nélkül is remek frissítők. Ilyen kávé például a Starbucks kínálatában a Kenya. 

A kávéfőzésnél fontos figyelembe venni, hogy a jéggel hűtéskor jelentős mennyiség extra víz kerül a kávéba, így a megszokott ízélmény eléréséhez dupla erősségű kávéval számoljunk. A vizes íz elkerülése érdekében a tejeskávé szerelmesei előzetesen jégkockatartóban lefagyasztott tejkockákra is csorgathatják a kávéjukat. Amennyiben időnk engedi, érdemes kipróbálni a hideg áztatással készülő kávét is, amit elkészülte után szintén lefagyaszthatunk jégkockatartóban. 

A jegeskávét kínálhatjuk desszert helyett egy gombóc vaníliás vagy csokoládés jégkrémmel, tejszínhabbal díszítve, de érdemes kipróbálni limonádéként is. Egy közepes pörkölésű, citrusos ízvilágú kávéhoz ugyanis, mint amilyen például a Kenya, remekül illenek a kesernyés és fanyar déligyümölcsök, a grépfrút, a narancs vagy a citrom. A gyümölcsök savanykás íze előhozza a kávé csokoládés jegyeit, így a bátor kísérletezőknek egy üde nyári frissítő lesz a jutalmuk. Azoknak, akik még idegenkednek a citrusos ízvilágú kávéktól, a nyári hőségben a dél-amerikai csokoládés, diós ízjegyekkel rendelkező kávékat ajánljuk. A Starbucks kínálatában ilyen például a Columbia.

 

Hűsítő kávé receptek:

Így készítsd el a Cold Brew-t az irodában!

Hozzávalók 200 ml kávé elkészítéséhez:
    • 1 zárható tetejű félliteres üvegedény (befőttesüveg vagy french press)
    • 4 evőkanál durvára őrölt Kenya vagy Columbia kávé
    • 200 ml tisztított szobahőmérsékletű víz
    • papír kávéfilter (dugattyús kávéfőző esetén elhagyható)
    • üvegkancsó

Elkészítés: Tegyük a kávét az üvegedénybe, öntsük fel a tisztított vízzel, zárjuk le az üveget, és helyezzük a hűtőbe 20 órára. Ezután papírszűrőn töltsük át egy üvegkancsóba, majd az elkészült italt ízesítés nélkül vagy egy kis tejszínnel, esetleg vanília- vagy madártejízű fagylalttal krémesítve fogyasszuk.

Kóstold meg az hűsítő kávés limonádét is!

Hozzávalók 500 ml kávés limonádé elkészítéséhez:
    • 3 adag presszókávé (kb. 150 ml) Kenya vagy más minőségi afrikai kávéból
    • 1 grépfrút
    • 200 ml frissen facsart narancslé
    • 300 ml tisztított víz
    • jég
    • üvegkancsó

Elkészítés: Hámozzuk meg a grépfrútot, vágjuk kockákra, majd a jéggel összekeverve tegyük az üvegkancsóba. Öntsük rá az édes, frissen facsart narancs levét, csorgassuk rá a kávét, majd öntsük fel vízzel. Mielőtt poharakba töltjük, keverjük el, hogy az ízek egyenletesen eloszoljanak.