A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így néz ki a Forest Offices Debrecen irodaház. Hamarosan átadják

Némi csúszás után hamarosan átadják a 22 ezer négyzetméteres irodaházat Debrecenben, amely mérföldkő a Budapesten kívül irodapiac életében. A fejlesztés annak is köszönhető, hogy a városban erőteljes az SSC-k jelenléte.

Az „A” kategóriás Forest Offices Debrecen átadása nem csak azért különleges pillanat a város és a vidéki magyar irodapiac életében, mert ekkora volumenben még alig épült irodaház Budapesten kívül, hanem modern megjelenésével és műszaki tartalmával is nemzetközi színvonalat képvisel. Az ingatlanegyüttes látványossága az a három úgynevezett pajzsfal, amelyeket led-lámpákkal világítanak be.

A 10 milliárd forintos beruházás során a 3 külön szárnyból álló épületben 5 emeleten összesen mintegy 22.000 négyzetméternyi flexibilisen osztható irodaterületet és 198 parkolóhelyet hoztak létre. Az irodaház a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a HUNÉP Universal Zrt.. közös beruházásában készült el. A kivitelezés 2017 júniusában indult; a BORD Építész Stúdió Kft. által tervezett LEED Gold minősítésű irodaházat a tervek szerint hamarosan átadják.

A komplexum környezetbarát, energiahatékony építészeti megoldásokkal, világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel hangulatos környezetet teremt a nagyerdei övezetben. A környék egyébként is hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt periódusban, hiszen az új arculatot új, modern épületek határozzák meg (Campus, Főnix Csarnok, Debreceni Sportuszoda). Az irodaház megközelíthetősége is megfelelő, hiszen akár tömegközlekedéssel, akár kerékpárral könnyen idejuthatunk.

A Forest Offices Debrecen iránt elsősorban a nemzetközi szolgáltató központok érdeklődnek, hiszen ezek nagy munkaszervezettel nagy területeket igényelnek. Ilyen értelemben is hiánypótló beruházásról beszélhetünk. Budapest után Debrecen a legnagyobb SSC központ, jelenleg 3 ezer dolgozónak adnak munkát ezek a vállalatok. A bérbeadási feladatokat a Colliers látja el, és a beköltöző cégek terveitől függően akár 2000-2500 munkavállaló is dolgozhat majd az épületben.

Fotók: Czeglédi Zsolt/MTI