A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így néz ki a JLL irodája a napfényes Kaliforniában

A JLL San Franciscóban is áttért az együttműködő munkakultúrára, hogy elhagyja a 90-es évek rossz emlékű kis irodafülkéit, bokszait, amelyekben akkoriban az X generáció dolgozott.

Az M Moser Associates alakította át az elavult, csaknem 4000 m2-es irodát egy modern innovatív térré, ahol a vállalat által képviselt értékeket és kultúrát a mindennapokban is megtapasztalhatják a munkatársak.

Az elzárt, paravánnal szeparált kis irodabokszokat megszüntették, hogy olyan hatékony munkaállomásokat alakítsanak ki, amelyek biztosítják a természetes fényhez való hozzáférést, illetve az egyes projektcsapatok szabad szemmel is láthatják egymást. Az együttműködő zónák mellett önálló munkavégzésre is adódik lehetőség, mindezeket a tereket a munkaállomások köré szervezték, hogy mindenki szabadon választhasson.

A társalgó méretét is megduplázták, egy csomó zölddel feldobták, így próbálják meg ösztönözni az alkalmazottakat az informális beszélgetésekre, mindemellett San Francisco szellemét megjelenítő tematikus szobák kínálnak változatosságot.

Az iroda központi szerepét egy korábban elhanyagolt lépcsőház tölti be,  amely lehetővé teszi a két emelet közötti zökkenőmentes áramlást, ez tovább erősíti a JLL csapat összetartozását. Egyedi terek és szolgáltatások találhatók a két szinten, amelyek folyamatos mozgásra késztetik a dolgozókat. De az új befogadó közeg erősíti az ügyfelekkel történő hatékony együttműködést is.

A felső szinten igényes formavilág várja az alkalmazottakat, hiszen itt található a dinamikus digitális fal, a nagy galéria, illetve a bővíthető konferenciaterem, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra. Az alsó szinten pedig az ügyfeleket fogadják, valamint a dolgozók itt lazulhatnak egy kicsit, hiszen a társalgóban egy nagy játékteret alakítottak ki, ahol tévézni, játszani, trécselni lehet. A társalgó mellett a konyha pedig igazi pub-hangulatot áraszt.

Képek: Emily Hagopian