A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Megújult a JLL nemzetközi ingatlanügynökség főhadiszállása Chicagóban

A JLL főhadiszállása Chicagóban található, ahol a felújításnak köszönhetően  egy emberközpontú, rugalmas és produktív környezet jött létre. Mintegy 1200 munkatárs élvezheti az áramvonalas, vadonatúj irodát a 346 méter magas felhőkarcoló, az Aon Center hat emeletén.

Egy ilyen nagy volumenű munkához komoly piaci játékos dukál, így a Gensler tervezhette meg a JLL irodafelújítási projektjét. Mivel a munka világa a technológiai innovációnak köszönhetően rohamtempóban fejlődik, ezért olyan tereket varázsolt a nemzetközi hírnevű Gensler, amely érzékelteti a változás sebességét. Ráadásul a JLL központjában 2007-ben történtek az utolsó kisebb kozmetikai beavatkozások, ezért a vállalatra ráfért már egy felfrissítés.

A JLL előzetesen a szolgáltatásai teljes körét felmérve értékelte a jelenlegi bérleményét, összehasonlította más épületek adottságaival, végül úgy döntött, hogy a jövőre vonatkozó munkahelyi stratégiáját ebben a felhőkarcolóban fogja megvalósítani. A JLL teljesen újraszabta a 20 ezer négyzetméternyi területét hat emeleten, hogy egy rugalmas, emberközpontú környezet jöjjön létre, amely erősíti a céges kultúrát, valamint támogatja a dolgozói jóllétet és a termelékenységet.

 

Az ingatlanügynökség új munkaállomásai a flexibilitáson és az együttműködésen alapulnak. A felújítás során kialakítottak egy barátságos és világos kétszintes recepciót, ahol a vendéglátás magasabb fokozatba kapcsolt: frissítővel kínálják a látogatókat és a tárgyalójukba irányítják őket, miközben fürdőznek a napfényben.

A kétszintes klubhelyiség a központ lelke, ahol a közösségi események zajlanak, és ahol többféle mobília várja a kollégákat, hogy kikapcsolódjanak, de a fókuszmunkára és az ötletelésre is lehetőség nyílik. A klubhoz csatlakozik a szomszédos étterem, ahol tréningeket és más interaktív találkozókat szerveznek. A válaszfalak szeparálhatják és össze is nyithatják az egyes tereket a rendezvények jellegétől függően.

 

Számos lehetőség adódik a munkára a kis telefonfülkéken, a nagyobb szobákon át egészen a nagyobb konferenciatermekig. A kényelmes kávézók az elavult dolgozói konyhákat váltották fel szeparált fülkékkel és közösségi táblákkal kiegészítve.

A JLL megújított irodája LEED Platinum tanúsítvánnyal rendelkezik, és a hosszú távú ökológiai egyensúlyt támogatja. A világítás csaknem 100%-a LED, a legmodernebb világítási rendszer érzékeli a fényt és az egyes termek kihasználtságát, hogy még tovább csökkenhessen az energiafogyasztás.