A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így néz ki a Mozilla virtuális birodalma Kaliforniában

A San Franciscói MKThink tervezte a Mozilla új, közel 5000 négyzetméteres főhadiszállását a kaliforniai Mountain View-ban. Igazán vibráló, sokszínű és mozgalmas munkahely jött létre.

Az új központot szinte ugyanazzal a lelkesedéssel, nyitottsággal és együttműködő munkastílussal alakították ki, amely a Mozillát is jellemzi, miközben a szoftvertermékeiken dolgoznak. Így többek között a Firefox internetes böngészőt világszerte csaknem fél milliárd ember használja. A bejáratnál látható két emeletnyi üvegfal reflektál a cégkultúra alapvető értékeire, mint a nyitottság és a transzparencia. Az új tér tervezésének legfontosabb motivációja abból a felismerésből fakadt, hogy a Mozilla sikere a belsős munkatársak együttműködésének hatékonyságán és a kiterjedt önkéntes közösség építő hozzájárulásán alapszik.

Az eredetileg 1982-ben épített betonhéj átalakítása előtt a tervező MKThink csapat közel 200 munkatárssal értekezett, hogy a tervezési folyamat során hogyan lehetne a legjobb teret megalkotni, amely mindenki számára izgalmas miliőt és hatékony munkavégzést kínál majd. Meglehetősen alapos konzultációra került sor, hiszen az online felmérések mellett személyes és csoportos interjúkra is sor került, hogy valóban a legfontosabb szempontokat gyűjtsék össze előzetesen. Majd az eredményeket egy prezentáció keretében tárták a teljes munkaszervezet elé, végül kezdődhetett a munka.

Az igények alapján mindenki a nyitott térben dolgozik, nincsenek privát cellák, a csapatmunkát több mint 60 unikális csapatszoba támogatja a megfelelő műszaki felszereltséggel kiegészítve. Ezekben a termekben különböző méretű csoportok is kényelmesen dolgozhatnak, miközben mindenhol lehetőség van video konferencia megtartására is. Kialakítottak egy nagy közös társalgót is, ahol a Mozilla önkéntes közössége és az alkalmazottak egymással beszélgethetnek, hogy tovább fejleszthessék a cég termékeit. A két szintet összekötő nyitott lépcsőház pedig a face to face interakciót segíti elő a munkatársak között, miközben egyik emeletről a másikra igyekeznek.

 

fotók: Bernard Andre