A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Így néz ki a tech óriás legújabb irodája!

A 4200 négyzetméteres Adobe iroda tervezésekor az volt a cél, hogy olyan transzformációs munkaterületet kínáljanak a dolgozók számára, amely elősegíti az együttműködést, az agilis munkát és a tanulást, miközben egy olyan környezetet biztosítanak, melyet a cég kreatív és innovatív mivolta táplál.

A londoni Old Street egyik irodaházában három teljes emelen található a tech óriás irodája, melynek dizájnja és praktikus terei akarva-akaratlanul is összehozzák a dolgozókat. A „harmadik terek” interaktív szociális területek társalgókkal és fülkékkel, melyek a konyhai területek körül helyezkednek el. Az open office-ok két teljes emeletet foglalnak el, a munkaterületeken pedig mind a fix, mind pedig a hot desk megoldás megtalálható, amelyek lehetővé teszik a kollégák számára az ideális munkaterület kiválasztását. Az Adobe új londoni helyszíne az első olyan Adobe-iroda, amely digitális alaprajzok segítségével jelzi a kollégáknak, melyik emeleten mely asztalok szabadok vagy foglaltak – hasonlóképp, mint a parkolókban a foglaltságjelző lámpák a kocsiállások felett.

A legfelső emeleten az Adobe ügyfélszolgálati központja kapott helyet, ahol a márka bemutatja legújabb termékeit az ügyfeleknek és a látogatóknak. Ezt a helyet más egyéb eseményekhez is felhasználhatják a mobilis falaknak köszönhetően. Az ügyfélszolgálati központ a legmodernebb technológiával rendelkezik, beleértve a nagyméretű képernyőket, amelyek bemutatják a legújabb Adobe szoftvereket, valamint a Behance képernyők interaktív mozaik falát. A játéktermekben asztali tenisz- és videojátékok találhatók, valamint a relaxációs terekkel és az anyukák számára fenntartott szobákkal alkalmazkodik a vállalat az alkalmazottak jólétéhez.

 

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!