A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Így néz ki az irodabútoros cég saját irodadizájnja

Az (is) a jó Az Év Irodája versenyben, hogy nemcsak nagy irodák indulhatnak, hanem bárki, aki szívesen megmérettetné magát. A következő iroda sem kifejezetten hatalmas, de a jól átgondolt tereknek köszönhetően a TECHO simán a mezőny élbolyába tartozik.

A TECHO a Royal Ahrend csoporthoz tartozik, nemzetközi viszonylatban az irodabútorok egyik legjobbjának számít.  A cégcsoport elkötelezett a kortárs és a fenntartható irodai életstílusok mellett, portfóliójukban a kiskereskedelmi boltoktól a tekintélyes irodai projektekig minden megtalálható.

Magyarországi kirendeltségük, a TECHO Hungária az Infopark A épületében székel egy 200 négyzetméter alapterületű irodában. Az iroda, bár nem hatalmas, de remekül kihasználja a tereket: az egyik kedvencünk a kanapés könyvespolcos pihenősarok, mely üvegfalának köszönhetően rendkívül világos, ám, a zárható ajtó kötetlenebb meetingekre is lehetőséget ad. Irodabútoros lévén az átjáró falán díszítőelemként asztalláb-variációkat alkalmaztak – egyszerre szokatlan és ötletes megoldás, mely remekül sugallja a cég profilját. Az egyik munkaállomás alatt műfűre emlékeztető szőnyegborítást alkalmaztak, a tárgyalóasztal fölé pedig játékos felhőszerű hangelnyelő panelek kerültek. A lámpatesteket csak szeretni lehet, az egyik helyiségnél pamacsos, a másiknál pedig indusztriál hangulatot keltő elemeket alkalmaztak. Az irodabútort pedig nem is kérdés, melyik cég szolgáltatta. 

Ha tetszett az iroda, EZEN A LINKEN lehet rájuk szavazni.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!