A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Így néz ki Indiában egy maharadzsa irodája

Így néz ki Indiában egy ingatlanfejlesztő vállalat központja. Mintha egy dúsgazdag maharadzsa irodájában járnánk. És azok az indiai bútorok mindig megdobogtatják az ember szívét.

A Design Cosmos nemrég fejezte be az indiai Gurgaonban a Tulip Infratech ingatlanfejlesztő társaság új központjának belsőépítészeti munkálatait. A 2500 négyzetméteres iroda négy emeletet foglal el. Az értékesítés és a marketing egy teljes szintet kapott, ide, vagyis a földszintre érkeznek meg az ügyfelek is. A dizájn a funkcionalitást és az esztétikumot képviseli, a falak, a padló és a mennyezet meleg színvilága vendégbarát miliőt teremt a látogatók számára. Az átrium négy emeletnyi magasságú, az égbenyúló belső határoló fal olasz kőből készült, amelyet tükrök színesítenek. A hatalmas méretek egyszerre tiszteletet parancsolnak, miközben bámulatra méltóak is. A földszinti helyiségeket üvegpanelekkel választották el, hogy az átláthatóságot és a könnyedséget jelképezzék, miközben így a tér is nagyobbnak tűnik.

A munkaállomásokat tartalmazó szinten a nagyteres elrendezés dominál, amely elősegíti az interakciót és az intenzívebb kommunikációt. Itt a szürke és a fehér uralja a határoló felületeket, amelyeket ellenpontoznak az élénk narancs székek, miközben szintén üvegfelületek osztják kisebb egységekre az emeletet. A kivitelezők értelmezésében a narancs szín a lelkesedést, a motivációt, az energiát és az egyensúlyt szimbolizálja.

Következő emelet a vezetők szintje, ahol természetesen a komfort, a luxus és a kifinomultság az úr. A meleg színhasználat dominál az egyes anyagok esetében, amelyek szintén, akár csak a földszinten, vendégszerető hangulatot teremtenek. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere: rejtett ajtók, faborítású kabinok, arany dögivel, ahogyan az kell egy olyan országban, ahol némely embereket úgy tisztelnek, mintha istenek volnának. A kávézó szintén önálló emeletet kapott, itt vibráló szín- és formavilág fogadja a pihenni vágyókat.


 

 

 

 

Fotók: Maniyarasan R.