A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Így teljesített az Immofinanz 2016-ban

Az IMMOFINANZ közzétette a 2016-os pénzügyi évre vonatkozó eredményét. Lássunk néhány információt a magyar piaccal kapcsolatban. 

Az IMMOFINANZ magyarországi ingatlanjai a társaság teljes portfóliójának 11,7%-át teszik ki (Oroszországot nem számítva). A 30 ingatlan (23 elkészült beruházás és 7 folyamatban lévő projekt) könyv szerinti összértéke 468,8 millió euró.

Az elkészült beruházások portfóliója 11 irodaépületből (a teljes irodaportfólió 12,9%-a), és 12 kiskereskedelmi célú ingatlanból (a teljes kiskereskedelmi portfólió 13,9%-a) áll. A magyarországi portfólió bérbeadottsági mutatója 90,7%-ra nőtt a rövidített 2016-os pénzügyi év során (a 2016. április 30-i 84,7%-ról). A magyarországi bérletidíj-bevétel 17,8 millió euróra nőtt a rövidített 2016-os pénzügyi év végére, ami Csoport teljes bérletidíj-bevételének 11,4%-a.

A realista.hu nemrég mutatta be az Immofinanz új irodakoncepcióját, az ún. myhive-koncepciót, amely több budapesti ingatlanban már megvalósult.