A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Gyors eredményt hozott a Millenium Tower I. bérbeadási megbízása

Az Eston International tanácsadó csapata ismét eredményesen működött közre egy bérbeadási tranzakcióban, a Millenium Tower I. épületére szóló megbízást követő alig több mint egy hónap alatt a Tresorit Kft. írt alá bérleti szerződést az irodaházban.

A Tresorit Kft. az IT piacon 2011-ben megjelenő start-up vállalkozásként már most jelentős sikereket könyvelhet el magának a felhő-alapú szoftverfejlesztés piacán, aminek köszönhetően az ismert kockázati tőkebefektető, az Euroventures is ígéretes vállalkozásnak tartja, így tavaly nyáron 380 millió forintért szerzett a cégben részesedést.

„Saját fejlesztésű, szabadalmazás alatt álló titkosítási megoldásunkra építve hosszú távú célunk a piacvezető pozíció megszerzése a titkosított felhő-alapú tárhely szolgáltatók között, elsősorban kis- és közép vállalatok körében.” – mondja Lám István, a Tresorit ügyvezetője.

Az irodával szemben támasztott magas minőségi elvárásaiknak a 2006-ban átadott 18.000 négyzetméteres Millenium City Center prémium, „A” kategóriás irodaépülete teljes mértékben megfelel.

A cég alkalmazottai a Millenium Tower I. pazar, tetőteraszos kilátását ezentúl saját irodájukból élvezhetik, továbbá garantált számukra a kiváló, energiatakarékos munkakörnyezet is. A cég vezetése – tekintettel a jelentős növekedési potenciálra – előrelátóan már a jelenlegi tárgyalások során biztosította a házon belüli fejlődés lehetőségét, amit a Bérbeadó flexibilis hozzáállása és a rugalmas irodafelosztás tesz lehetővé.

„Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen biztató jövő előtt álló vállalattal bővülhetett a Millenium Tower I. neves bérlőinek köre. Beigazolódni látszanak a megbízással kapcsolatos elképzeléseink is, hiszen tanácsadóinknak nem telt sok időbe, míg egy újabb, elégedett bérlővel sikerült megállapodni. Ez a gyors eredmény pedig köszönhető az irodaépület kivételes adottságainak és az ügyfél-központú bérbeadónak is.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International ZRt. vezérigazgatója.