A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Gőzerővel épül a BudaPart

A Property Market bejelentette, hogy a BudaPart Gate irodaház valamint a BudaPart Otthonok ’A’ és ’C ’épülete mellett a közelmúltban újabb két lakóépület építését is megkezdte. Immár a BudaPart Otthonok ’B’ és ’D’ lakóház is épül, így a projekt első ütemében együttesen öt épület kivitelezése zajlik, összesen 124 000 m2-en. 

Csaknem egy éve tették le a BudaPart beruházás alapkövét a Lágymányosi-öböl sarkában, azóta pedig az eddigiek mellett újabb két épület megvalósítása is elindult a Property Market fejlesztésében és a Market Építő kivitelezésében. Mind az öt épületet 2019-ben bocsátja a lakásvásárlók és irodabérlők rendelkezésére az ingatlanfejlesztő: a BudaPart Otthonok „A” és „C” épülete 2019 első negyedévében, míg a ’B’ és ’D’, valamint a BudaPart Gate irodaház az év utolsó negyedévében kerül átadásra. 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az újabb két lakóépület kivitelezésének elindításával újabb fontos mérföldkőhöz érkeztünk a BudaPart életében. A beruházás első ütemének teljes költségvetése több mint 50 milliárd forint. Nem csak épületeket építünk, de kialakítjuk az ehhez szükséges teljes infrastruktúrát, a parkosítást, a teljes belső közlekedési rendszer fejlesztését, valamint a Dombóvár úti csomópont és a gyalogos aluljáró átépítését.” - mondta el a beruházás első ütemével kapcsolatban Árendás Gergely, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezetője.

A BudaParton jelenleg 635 lakás épül, melyek a legújabb nemzetközi trendek alapján készülnek, és melyeket tágas terek, nagy belmagasság és a Budapesten egyedülálló beépítési koncepció alapján kiváló benapozás, a lakások jelentős részénél dunai panoráma jellemez. A jelenleg épülő otthonok közel 70%-a már vevőre is talált.

A BudaPart főterének kapujában helyezkedik el a BudaPart Gate irodaépülete, mely 19 296 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkezik. A LEED Gold minősítéssel ellátott irodaépületben optimális benapozású terek és akár 2400 m2-es alapterületű szintek állnak rendelkezésre, ahol minden típusú bérlő az igényei szerint, hatékonyan alakíthatja ki saját irodája helyiségeinek elosztását. 

Az ingatlanfejlesztő körültekintően ügyel arra, hogy a BudaParton ne csupán irodák és lakások épüljenek, hanem egy közös, 21. századi élettér alakuljon ki. Ezért a különleges környezeti adottságokat a messzemenőkig figyelembe véve teremtenek olyan közeget, amely az ott élők és dolgozók számára új életstílust nyújtva valódi közösségé is szervezi őket, ahol az emberközpontú közösségi terek, a kikapcsolódási lehetőségek és a természetközeliség dominálnak.

Kiemelten fontos továbbá, hogy a városnegyed már a kezdetekkor a legkülönfélébb szolgáltatásokat nyújtsa: a 2019-ben elkészülő épületekben is tervezik például szupermarket, bank, szépségszalon, étterem, kávézó, cukrászda, óvoda és fitneszterem nyitását. A teljes projekt megvalósításában nagy hangsúlyt fektetnek a terület gyepesítésére, valamint a parkosításra, hiszen közel 1370 fát és 1000 négyzetméternyi cserjét ültetnek, valamint 21 200 m2-en gyepesítenek.