A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Gőzerővel építik az Ericsson Házat a Duna-parton

Tavaly szeptemberben kezdte el építeni a WING Zrt. az Ericsson Házat, amely a svéd vállalat új magyarországi székháza, egyúttal egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja lesz.  A XI. kerületi Duna-parti, hatemeletes, 24 ezer négyzetméter alapterületű épület mostanra érte el legmagasabb pontját. Az építkezés a tervek szerint halad és 2017 végére készül el.

Elérte legmagasabb pontját a 24 ezer négyzetméter alapterületű, a WING Zrt. fejlesztésében felépülő Ericsson Ház, mely a Magyar Nobel-díjasok Kutatás-Fejlesztési Park első ütemeként épül fel a Duna-partján a Műegyetem és az ELTE közvetlen közelében. Az épület a globális infokommunikációs vállalat, az Ericsson otthona lesz, így ide költözik a svéd cég egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központja is. Az irodák mellett itt kap helyet hazánk egyik legkorszerűbb és egyik legnagyobb szerverterme, számos kutatás-fejlesztési laboratórium, valamint az Ericsson innovációs műhelye, az Ericsson Garázs is. A szellemi központ szoros kapcsolatban a közeli egyetemekkel nagyszámú diáknak, doktorandusz hallgatónak ad munkát és megannyi oktatóval működik együtt a közös kutatási és fejlesztési projektjeik keretén belül.

A WING Zrt. fejlesztésében és tulajdonában álló hatemeletes székház beruházás, amelyben várhatóan mintegy 1800 fő dolgozik majd, kifejezetten a bérlő Ericsson igényeire szabva készül. Tömegformálásában, funkciójában, és az igényes építészeti megoldásokat tekintve kiválóan illeszkedik a környék hangulatához és a dunai panorámához. A létesítményhez 540 parkoló és 250 kerékpártároló tartozik majd, amelyek az épület alatti négy szinten kapnak helyet. A WING Zrt. nemcsak a kész épületben, hanem az építkezés alatt is környezettudatos megoldásokat alkalmaz, célja a LEED Gold környezettudatossági védjegy megszerzése. Ennek megfelelően például a helyi gyártású, valamint az újrahasznosított anyagokat részesíti előnyben.

Az építkezéssel kapcsolatban a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy eddig minden a tervek szerint halad, rendkívüli módon ügyelnek a minőségre és tartják a határidőket. „Az Ericsson új irodaháza az egyik legkorszerűbb épület lesz az országban, kiváló minőségére pedig vállalatunk szakértelme és megbízhatósága a garancia. A WING Zrt. a magyar ingatlanpiac egyik legjelentősebb vállalataként az utóbbi években Budapest és az ország legnagyobb és legmodernebb székházait építette vezető nagyvállalatok számára. A tavaly átadott E.ON székházat követően ebbe a sorba tartozik most az Ericsson Ház is.” – mondta Noah Steinberg.

Az épület terveit a WING leányvállalata, az Aspectus Architect készítette Szerdahelyi László vezetésével, a generálkivitelező a Strabag MML. A beruházást egy banki konzorcium finanszírozza, melynek tagjai az Unicredit Bank Hungary, az Unicredit Bank Austria és a K&H Bank.