A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

H2O Budapest – Tréning & meeting stúdió

Légies, kényelmes, otthonos, erőteljes, természetes. Sok jelző, de mind egy irodát takar, a H2O rendezvénytermet, melynek stílusához nincs fogható. Lássuk, Az Év Irodája verseny egyik nevező irodáját!

Mikor belép az ember az irodába, azonnal elönti valamilyen megmagyarázhatatlan nyugalom – pedig az Oktogontól pár perc sétára, egy bérház földszintjén található az iroda. Biztosan a természeti képek és a természetes anyagok a felelősek ezért, de hát mi más is lehetne a fő témája az irodának, ha nem a víz. Minden kékben, fehérben és szürkében pompázik, de a víz nemcsak a színekben, hanem bizonyos utalások formájában köszön vissza; a képekről vagy éppen a tükrökről is eszünkbe juthat. Ezt a fajta lágyságot némiképp ellensúlyozzák a fekete kiegészítők, az acélkeretes üvegajtók és a geometrikus lámpák, melyek az erőt hivatottak szimbolizálni. Nem csak e téren találkozhatunk stíluskeveredéssel: az egész irodának nagyon különleges hangulata van, egyszerre vannak jelen a modern, az etnikus, az otthonos és az elegáns stílusra jellemző motívumok. Így lehetséges, hogy a konyha etno mintás csempéi jól megférnek az otthonos szőnyegekkel, az elegáns csillárral vagy a modern székekkel.

Az iroda körülbelül négy hónapja lett teljesen kész, de már nagyon pörögnek a napjaik – persze jó értelemben. Event space-ként definiálják magukat, mivel konferenciák, megbeszélések, coworking napok, workshopok, tréningek, megtartására alkalmas helyiségekkel van tele az iroda. Különböző cégek különböző időtartamra bérelhetnek szobákat attól függően, mik az igényeik. Az iroda kialakításánál az elsődleges cél az volt, hogy minden egyes sarkot maximálisan kihasználjanak, ezért két galéria és eltérő méretű, kisebb-nagyobb helyiségek jöttek létre.

A legnagyobb helyiség a konferenciaterem, vagy ahogy ők hívják, tréning stúdió, mely – elrendezéstől függően – maximum 30 fő befogadására alkalmas. Mivel az iroda hitvallása, hogy a felhasználókért van, ezért minden irodabútor mobilis, bármilyen térforma kialakítható a helyiségekben. Ebben a nagy teremben több nagy, fehér falfelület is van, ahová a megbeszélések alkalmával vetíteni lehet, de aki maradna a jól bevált klasszikusnál, az a falra szerelt okostévé segítségével tarthat előadást vagy Skype-konferenciát. Egy acélkeretes nyitható-csukható üvegajtó választja el a nagyobb termet egy kisebb helyiségtől, mely tetszés szerint elszeparálható – ide lehet tervezni például a cateringet –, de ha kinyitják, akkor a szobát akár tovább lehet bővíteni.

A standard, hangszigetelt tárgyalót 4-6 főre tervezték, kis létszámú workshopokra és személyes találkozókra, interjúkra alkalmas. A galérián található kistárgyaló két főt képes befogadni, ezért leginkább privát megbeszélésekre, coaching és mentoring alkalmakra szokták kibérelni. Mivel a szoba nem túl nagy, és a whiteboardok csak foglalnák a helyet, ezért úgy alakították ki, hogy az egyik fala teljes egészében krétával írható legyen. Szintén fent található a három fókusz szoba, melyek egyéni munkavégzésre kiválóak, de phonebox-ként is nagyszerűen hasznosíthatók. Itt kapott helyet – a minden sarkot hasznosítunk-elvet szem előtt tartva – a fénymásoló-szkennelő sarok is, és ugyancsak a galérián található az úgynevezett break out tér, ahol puffokon lehet pihenni két tárgyalás között.

Mivel mindenképp transzparens, világos tereket akartak, ezért minden helyiség üvegajtót kapott, ettől még nyitottabbá válik az egész iroda. Ha két szóval kellene jellemezni a H2O-t (de lehetne még sokkal többel is), akkor mindenképp a légies (aerial) és kényelmes (comfy) szavak írnák le azt az élményt, amit a bérlők egy óra vagy egy nap alatt megtapasztalhatnak. Ja és nagyon fontos: az iroda kutyabarát!

Fotók: HolkaPhoto