A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ha lemaradtál az Interface Design lab-ról, itt olvashatod az összefoglalót

A Szépművészeti Múzeumban került megrendezésre a ProInterier exkluzív őszi workshopja, melynek témája a biofilikus design és a wellbeing kapcsolata volt.

Az este folyamán bemutatásra került az Interface legújabb, Look Both Ways névre hallgató kollekciója, valamint az esemény zárásaként a vendégek lehetőséget kaptak egy privát tárlatvezetésre is a múzeum megújult képtárában. Vendégelőadóként a nemzetközileg ismert és elismert belsőépítész, Oliver Heath érkezett Magyarországra, akinek az Interface biofilikus nagyköveteként missziója a fenntartható építészet.

Alapvető cél a boldogabb és egészségesebb életterek, munkahelyek kialakítása, ezáltal a stressz csökkentése, valamint az emberek természethez fűződő viszonyának megerősítése. Oliver előadásában többek között kitért a WELL Building Standard minősítési rendszerre is, melynek pontjai az egészséges munkahelyi környezetre helyezik a hangsúlyt.

A WELL más nemzetközi minősítési rendszerekhez képest az épületeken belüli környezetet vizsgálja (pl. fény, levegő, táplálkozás stb.), hogy segítséget nyújtson a 21. század emberének az egészséges életvitel megteremtésében, mind az irodában, mind az otthoni környezetben.

A WELL és a biofilikus design kéz a kézben járnak. A természet inspirálta formák növelik a produktivitást, csökkentik a stresszt, és pozitív hatást gyakorolnak a jóllétre, vagyis a wellbeingre, amelynek hiánya csökkenti a kreativitást, és szorongást okozhat. Mélyen gyökerezik az emberekben a szükséglet, hogy valamilyen módon kapcsolódjanak az élővilághoz. Ezt hivatott kielégíteni a biofilikus design, és ezen dolgozik az Interface is. 

A legújabb, Look Both Ways nevű kollekcióban a játékos minták és az urbánus struktúrák tökéletes párokat alkotnak. A modulok kombinációjából váratlan, izgalmas padlóburkolatok készülnek. Mint például a könnyedebb konfetti és a robusztusabb faragványok, vagy az ásványi alapú színek, finom fémes foltokkal és változó élénkségű színekkel.

Bővebb információkért keresd a ProInterier Kft-t, az Interface® és nora® burkolatok kizárólagos magyarországi forgalmazóját.