A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Haditengerészeti raktárból LEED Gold irodaház

Egyre több ehhez hasonló átalakulással találkozni a legmodernebb irodaházak esetében. A régi épületek újrahasznosítása most nagy divatnak örvend, nézzük meg ezt az amerikai remekművet!

Első pillantásra nehéz elképzelni, hogy ez az inspiráló irodaház valaha egy lélektelen betontömb volt. A régen raktárként üzemelő, nyolcemeletes épület jelenleg LEED Gold minősítésű irodaházként üzemel, mely újrahasznosított anyagokból készült. A közel ötvenezer négyzetméter alapterületű épület a II. világháború idején haditengerészeti ellátási raktárként szolgált, ma pedig csúcsminőségű irodák, közösségi helyiségek, tárgyalótermek és földszinti szolgáltatóegységek várják a dolgozókat nap mint nap.

A San Franciscoban található irodaházat rengeteg üvegfelület és természetes fény jellemzi, a belső átriumnak köszönhetően pedig még kevesebb mesterséges világítást kell használni a belső tereknél. Az épületben összesen négy kormányhivatal üzemel és megannyi kényelmi szolgáltatás működik: boltok, munkaterületek, nyitott kávézók és kerékpártárolók kaptak itt helyet. Az újrahasznosított faanyagot az egész belső térben használják, hogy a betonszerkezetről eltereljék a figyelmet és melegebb, otthonosabb érzést keltsen. A környezettudatosság jegyében egy hatalmas fa is található a hatodik emeleten, a nyolcadikon pedig egy parkosított terasz várja a kikapcsolódni vágyókat.

g több irodadizájnra vágysz? Látogass el Instagram oldalunkra!