A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hamarosan kész az Office Garden III egyik első irodája!

A 2017-ben átadásra kerülő Office Garden III épülete nemsokára megnyitja kapuit a bérlők előtt is. Az egyik elsőként beköltöző cég a teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat, a Balasys lesz. Nézzük meg, hogy fog kinézni a fejlesztők fellegvára!

Az Office Garden irodapark Újbudán, a Duna-parthoz közel 85.000 négyzetméteren kínál ’A’ kategóriás irodaterületeket. Az öt ütemben megépülő irodapark közel 7000 fő számára tesz elérhetővé kellemes, modern munkahelyeket parkosított, zöld környezetben. Az irodapark épületeit a környezettudatosság és a fenntarthatóság szellemében tervezték, így a II-es épület 2014-ben, a III-as épület pedig 2017-ben kapja meg a nemzetközi LEED minősítés arany fokozatát. A hamarosan átadásra kerülő Office Garden III-ban is környezetbarát anyagokat, korszerű árnyékolástechnikát, számítógépes épület-felügyeleti rendszert, hangelnyelő álmennyezetet és fokozott hőszigetelésű, három rétegű, csillogásmentes ablaküvegeket használtak a megvalósítás során. Ide, az Office Garden III első emeletére fogbérlőként elsők között beköltözni a teljesen magyar tulajdonban lévő informatikai cég, a Balasys. A Balasys egészen pontosan egy IT biztonsági megoldásszállító cég, mely alapítása óta az informatikai biztonság területén tevékenykedik. Eddig az Office Garden II-ben volt a vállalat székhelye, azonban bővülés miatt a „szomszédba” költöznek.

IT-soknak irodát tervezni mindig kihívás, mivel nem szabad, hogy a túl sok dekorációs elem zavaró legyen a munkában, azonban a túl egyhangú iroda sem szerencsés választás, ösztönözni kell a fejlesztőket és kikapcsolódási lehetőséget biztosítani számukra. 415 négyzetméter alapterületű irodájukat a Level Up Office Design csapata valósítja meg, akik egy nagyon fiatalos és praktikus irodát terveztek a cégnek. Az irodát három nagyobb részre tagolják: fejlesztők, support és management, emellett külön vezetői irodát és két tárgyalóhelyiséget is kialakítanak. Mivel a három nagy egységen belül egy légtérben dolgoznak a kollégák, így a hangszigetelés különösen fontos – a zavartalan munka érdekében a tárgyalók hangelnyelő fali paneleket kapnak, ezen kívül külön telefonálásra alkalmas phone bokszokat telepítenek majd. A központi térben egy közösségi multifunkciós teret is kap az iroda, mely egyaránt alkalmas álló munkavégzésre és informális tárgyalásokra is. Hangsúlyos szerepet kapott a konyha és az étkező is, ami kényelmes ülőbútorokkal és bárpulttal szerelnek fel, de a dolgos kedvű kollégák akár ebédlőasztaloknál is dolgozhatnak ebben a helyiségben. Az étkezőből nyíló zöldterasz pedig garantáltan a céges partik kedvenc helyszíne lesz.