A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom
 
   


Hamarosan kész az Office Garden III egyik első irodája!

A 2017-ben átadásra kerülő Office Garden III épülete nemsokára megnyitja kapuit a bérlők előtt is. Az egyik elsőként beköltöző cég a teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat, a Balasys lesz. Nézzük meg, hogy fog kinézni a fejlesztők fellegvára!

Az Office Garden irodapark Újbudán, a Duna-parthoz közel 85.000 négyzetméteren kínál ’A’ kategóriás irodaterületeket. Az öt ütemben megépülő irodapark közel 7000 fő számára tesz elérhetővé kellemes, modern munkahelyeket parkosított, zöld környezetben. Az irodapark épületeit a környezettudatosság és a fenntarthatóság szellemében tervezték, így a II-es épület 2014-ben, a III-as épület pedig 2017-ben kapja meg a nemzetközi LEED minősítés arany fokozatát. A hamarosan átadásra kerülő Office Garden III-ban is környezetbarát anyagokat, korszerű árnyékolástechnikát, számítógépes épület-felügyeleti rendszert, hangelnyelő álmennyezetet és fokozott hőszigetelésű, három rétegű, csillogásmentes ablaküvegeket használtak a megvalósítás során. Ide, az Office Garden III első emeletére fogbérlőként elsők között beköltözni a teljesen magyar tulajdonban lévő informatikai cég, a Balasys. A Balasys egészen pontosan egy IT biztonsági megoldásszállító cég, mely alapítása óta az informatikai biztonság területén tevékenykedik. Eddig az Office Garden II-ben volt a vállalat székhelye, azonban bővülés miatt a „szomszédba” költöznek.

IT-soknak irodát tervezni mindig kihívás, mivel nem szabad, hogy a túl sok dekorációs elem zavaró legyen a munkában, azonban a túl egyhangú iroda sem szerencsés választás, ösztönözni kell a fejlesztőket és kikapcsolódási lehetőséget biztosítani számukra. 415 négyzetméter alapterületű irodájukat a Level Up Office Design csapata valósítja meg, akik egy nagyon fiatalos és praktikus irodát terveztek a cégnek. Az irodát három nagyobb részre tagolják: fejlesztők, support és management, emellett külön vezetői irodát és két tárgyalóhelyiséget is kialakítanak. Mivel a három nagy egységen belül egy légtérben dolgoznak a kollégák, így a hangszigetelés különösen fontos – a zavartalan munka érdekében a tárgyalók hangelnyelő fali paneleket kapnak, ezen kívül külön telefonálásra alkalmas phone bokszokat telepítenek majd. A központi térben egy közösségi multifunkciós teret is kap az iroda, mely egyaránt alkalmas álló munkavégzésre és informális tárgyalásokra is. Hangsúlyos szerepet kapott a konyha és az étkező is, ami kényelmes ülőbútorokkal és bárpulttal szerelnek fel, de a dolgos kedvű kollégák akár ebédlőasztaloknál is dolgozhatnak ebben a helyiségben. Az étkezőből nyíló zöldterasz pedig garantáltan a céges partik kedvenc helyszíne lesz.