A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hangelnyelő tornyok az irodaterekben a DO WORK!-től

Ma már szerencsére kevesen kérdőjelezik meg azt a tényt, hogy a hatalmas nyílt irodákban óriási a zajterhelés, így kellő akusztikai ráfordítás hiányában kifejezetten frusztráló a munkavégzés az ilyen terekben.

Ez nagyon megterhelő a vegetatív idegrendszer számára, ami rövidtávon csak az ott dolgozók hatékonyságát rontja, ebből adódóan hosszútávon csökkentheti a cég produktivitását és jövedelmezőségét. A téma kapcsán sajnos ritkán esik szó az üvegtárgyalókról, vagy kisebb iroda helyiségekről, pedig ezekben szintén kiemelten fontos odafigyelni a megfelelő akusztikára, hiszen a visszhangosság, vagy a helyiség „kongása” legalább olyan megterhelő az idegrendszerünknek, mint a folyamatos hangzavar, főleg egy fontos megbeszélés, prezentáció, vagy skype beszélgetés közben.

Ezekre a problémákra kínál megoldást a DO WORK!  a TOWER nevű hangelnyelő termékcsaláddal, amit kifejezetten a tárgyalókra és kisebb irodákra fejlesztettek ki. Működése a hanghullámok terjedésén alapul: a hangvisszaverődések különösen intenzívek a sarkokban, így egy-egy hangelnyelő torony elhelyezése ezeken a pontokon szignifikánsan tudja javítani az adott helyiség akusztikáját, ezáltal az ott tartózkodók kedélyállapotát is.

Habár a termékeket alapvetően tárgyalókra és kisebb irodákra alkották meg, a tapasztalatok azt mutatják, hogy akusztikai szempontból bárhol megállják a helyüket. Ezen felül nem csak esztétikus megjelenésükkel dobják fel a teret, hanem praktikusak is, hiszen rendelhetők tároló asztalkával, vagy akár beépített indukciós töltővel is.

További információért keresd a DO WORK!-öt, az alábbi linken:
https://dowork.hu/irodaakusztika/

Ha az akusztika mellett további jövőbe mutató megoldások is érdekelnek, figyeld az Office Week weboldalát és vegyél részt Te is októberben az izgalmas programokon!