A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Szektor:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Haworth: tudatos tervezés mesterfokon

Nemcsak munkáik során, hanem saját irodájuk kialakításánál is törekedtek a maximális profizmusra, de ami ennél is fontosabb, a környezet védelmére és a dolgozók jóllétére.

A Haworth Hungary Kft. 2015-ben határozta el, hogy itt az idő új irodába költözni. Messzire nem mentek, a Graphisoft Parkon belül egy másik épületben alakították ki a megújult showroommal egybekötött irodájukat. A tervezés a kollégák segítségével valósult meg, így egy mindenki számára megfelelő helyiséget sikerült megálmodniuk. „Az új belső tér a Haworth irodabútorozásra szakosodott cég organikus és fenntartható irodakörnyezeti megoldásainak szimbóluma, egy dinamikus, kellemes és hívogató irodai atmoszféra, ahol a bemutatóterem és iroda jelleg összemosódik egy komplex és funkcionális térben.” Egy olyan bemutatótermet szerettek volna létrehozni, ahol a cég filozófiáján keresztül ismerhetik meg termékeiket, amely mintegy iránymutatásként szolgál a fenntartható, modern, igazodó, ergonomikus és harmonikus kialakításokat keresők számára.

A bemutatóteremben kétféle típusú közösségi teret alakítottak ki, a Co-Working zónák az itt dolgozók belső, egymás közti munkáját segítik, míg a Co-Create zónák az ügyfelekkel, építészekkel, belsőépítészekkel való közreműködést, kommunikációt támogatják. Az iroda Az Év Közösségi Irodája kategóriában is indult pont emiatt a kettős funkció miatt. A Café/ Library részlegen szakmai könyvek szolgálnak segítségül a tervezők és a megrendelők számára, a konyha pedig a közösségi élet legfőbb találkozási pontja. Az iroda kialakítása a think-see-do-connect elv alapján történt, azaz a nagyobb prezentációk, előadások és megbeszélések helyszínéül, de a kisebb projektmegbeszélések és brainstromingok esetére is megfelelő tereket sikerült létrehozniuk.

A közösségi élettel együtt járó hangzavar mellőzése érdekében különböző formájú és funkciójú akusztikus paneleket szereltek fel, a plafonon található elemeket intelligens világítási rendszerekkel kötötték össze. Dizájn tekintetében sem kell csalódnunk, ugyanis olyan részletekkel fűszerezték az irodát, mint a magyar hungarikumként elhíresült fűszerpaprika, mely a padlózatnál és a kiegészítőknél is megjelenik. A megfelelő kommunikációt LCD képernyők, írható és tűzhető falfelületek segítik. A fenntarthatóság és a tudatos gondolkodás az iroda több pontján is fellelhető, az energiatakarékos, mozgásérzékelő lámpatestekben és a felhasznált anyagok tekintetében is. A szelektív hulladékgyűjtés és energetikai rendszerek (pl. vízszűrők) is mind a természet megóvását segítik, a cég értékrendjét képviselik. Hogy a dolgozók is jól érezzék magukat a munkahelyen, különösen fontos volt a természetes fény megléte, valamint az állítható asztalok és az ergonomikus székek is. 

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.