A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



​HETEDIK CARACALLA DESIGN DAYS

A belsőépítész szakma egyedülálló design kiállítása újra a Bálnában!  

2019. októberében ismét megnyitja kapuit a belsőépítészek által leginkább várt szakmai kiállítás, a Caracalla Design Days. 

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Bálna Budapest ad otthont az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvénynek, amely újra lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és design-márkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.

Ahogy 2013 óta minden évben, úgy ebben az évben is Bogár Róbert, az egyik legnevesebb hazai belsőépítész felel az egyedülálló vizuális élményt nyújtó enteriőr megálmodásáért.

A Caracalla Design Days az előző évek hagyományainak megfelelően idén otthont ad egy nemzetközi világmárka, az Atim magyarországi debütálásának.


A Caracalla Design Days keretein belül izgalmas interaktív bemutatókkal készülnek:

Október 25. délelőtti programok és időpontok (10:00 - 13:00)

Alape workshop 10:00
Steel 19 - az ultra modern komplett mosdóegység.

Gessi workshop 10:25
Anello és Hi-Fi - a Gessi legújabb szériái, meghökkentően különleges színvilágban.

Hüppe workshop 10:50
Select + Organiser - innovatív rendszerező elemek a komplex zuhanytér kialakításához.

Villeroy & Boch workshop 11:15
Collaro - az új mainstream kollekció, mely egy örömteli életteret teremt, hogy igazán jól érezhessük magunkat a fürdőszobában.

Bette workshop 11:40
A Bette zománcozott titánacél mesteri, új formái a Craft és a Pond termékekben öltenek testet.

Atim ősbemutató 12:05
Bemutatkoznak az Atim kompakt konyhái, amelyek a tér maximalizálását tartják szem előtt. Kis konyhában nagy dolgok is készíthetők a bővíthető rendszereknek köszönhetően!

Ajándékok sorsolása a jelenlévők között I. 12:45



Október 25. délutáni programok és időpontok (14:00 - 17:00)

Riho workshop 14:00
Stílusos, egyedileg kialakított fürdőszoba, meglepő részletekkel. Bemutatkozik a legújabb Riho széria, a Livit.

Duravit workshop 14:25
Az új Viu és XViu széria az éles kontrasztok és geometriai formák tökéletes kölcsönhatása. Bemutatkozik a Happy D. 2 Plus, a könnyedén variálható és testre szabható bútorcsalád.

Sicis workshop 14:50
Vetrite Gem - időtlen drágakövek, amelyek tükrözik ritka szépségüket a laminált üveg varázsa által.

Ligne Roset workshop: 15:15
Lágy vonalak, dinamikus kialakítás - bemutatkozik a Marie Christine Dorner által tervezett legújabb Ligne Roset kanapé, az UNCOVER.

Hansgrohe workshop: 15:40
FinishPlus felületek, melyek teret engednek a Hansgrohe világán belül a legegyedibb megoldásoknak.

Ajándékok sorsolása a jelenlévők között II. 16:05
 


Október 26. délelőtti programok és időpontok (10:00 - 13:00)

Dornbracht workshop 10:00
Színes trendek, különleges felületek - minden, amit a Dornbracht legújabb, legextrémebb színeiről tudni érdemes.

Kaldewei workshop 10:25
Nexsys - a zuhanytálcák forradalmian új koncepciója.

Inda workshop 10:50
Színek és felületek egyedi játéka jellemzi az Acuto bútorszériát, ez által igazán testre szabottá, az életmódunkhoz leginkább illeszkedővé teszi a fürdőszobát.

Laufen workshop 11:15
The New Classic - modern elegancia, letisztult formavilág. Bemutatkozik a legújabb Marcel Wanders széria.
Bosch workshop 11:40 - A Bosch gőzsütők rejtelmei Németh Ádámmal, a Konyhafőnök 2016 nyertesével

Ajándékok sorsolása a jelenlévők között III. 12:15

A kiállításon és a programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezni a regisztracio@caracalla.hu e-mail címen lehet, a nap megjelölésével 2019. október 20-ig.

Helyszín: Bálna Budapest, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Időpont: 2019. október 25-26. 10.00-18.00
Még több információ: https://caracalla.hu/caracalla-design-days/