A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hogyan NE nézzen ki az irodád – elrettentő példák home officereknek

Ha így néz ki az otthoni irodád, valamit nagyon rosszul csinálsz! Rend a lelke mindennek, még akkor is, ha a főnököd nem felügyeli a munkádat.

Tegnap megmutattuk, hogy ha home office-ban dolgozunk, hogyan lehetünk hatékonyabbak. Megfelelő asztal, szék, irattartók, írószerek, és a többi fontos kiegészítő. De az otthoni munkavégzéshez hozzátartozik a rend és a rendszerezés is. Ma azt mutatjuk meg, hogyan NE nézzen ki az otthoni irodád. Soha, soha, de soha.

Az internetnek köszönhetően már egyre több cég engedheti meg magának, hogy munkatársai otthonról dolgozzanak. Ez különösen jó azoknak, akiket jobban inspirál az otthon melege és akik kitűnően osztják be az idejüket. Ráadásul így a dolgozó egy kis időre a saját maga ura/főnöke lehet, ami szintén pozitív hatással lehet a munkavégzésre. Te is home office-ban dolgozol? Akkor lehet, hogy a következő intelmek neked is szólnak.

Egy dolog, amit soha ne csináljunk: ne együnk az íróasztalnál!

Attól még, hogy otthonról dolgozol, nem szabad elkényelmesedned, a határidőket mindig tartsd be, de a környezeted is legyen mindig kifogástalan. Semmi ne vonja el a figyelmed a munkáról, TV kikapcs, laptop bekapcs. Foglald el a munkára kijelölt helyed és mehet is a munka! Ha egy idő után csak gyűlik melletted az aktahalmaz, a sok kis jegyzet – és ami ezeknél sokkal rosszabb – a kekszmorzsák, akkor itt az idő egy nagy rendrakásra. Azt hiszed, azért, mert nem látnak, még megengedheted magadnak a felfordulást? Hát nem. Bármikor betoppanhat egy váratlan vendég vagy a rettegett anyós, de ami még ennél is rosszabb: a főnököd – mit fog szólni, ha meglátja a körülötted uralkodó káoszt? Ez nemcsak azért rossz, mert mások előtt rossz színben tűnteted fel magad, hanem azért is, mert a kupi egy idő után átláthatatlanná válik, és már semmi másból nem fog állni a munkanapod, mint hogy a fontos iratokat keresgéled a papírtornyok között.

Aki elég bátornak érzi magát, küldjön képeket a tökéletes vagy éppen tökéletlen otthoni irodájáról! Mutassuk meg a nagyvilágnak, ki milyen környezetben dolgozik! A szép és kevésbé szép irodák fotóit az info@iroda.hu vagy sajto@iroda.hu címre várjuk. 

Íme, néhány elrettentő példa, hogy hogyan NE nézzen ki munka közben a környezeted!

forrás és képek: szeretlekmagyarorszag.hu