A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hogyan nyerhetjük meg Az Év Irodája versenyt? Ezek lettek a legjobb irodák!

Az Év Irodája versenyt először 2010-ben rendezte meg az iroda.hu csoport, most pedig immár a hatodik megmérettetésre kerül sor. Végignéztük az elmúlt éveket, hogy kik és miért nyertek. Hogyan lehetünk győztesek?

2010 - Ringier Kiadó

Az iroda.hu csoport 2010 novemberében hirdette meg először a versenyt, ahol a fő díjat a Ringier Kiadó vadonatúj munkahelye nyerte el. Ez az ún. egyterű iroda kiváló hazai antréjának bizonyult, hiszen a nagyteres koncepció világszerte hódító útjára indult, és ekkoriban kezdett tudatosodni a magyar irodapiacon is. A győztes cég Magyarország egyik legnagyobb lapkiadójaként 1993 óta van jelen a hazai piacon, a munkahelyüket pedig a MádiLáncos Stúdio tervezte, akik azóta már többször bizonyítottak a versenysorozaton. Közel 400 dolgozó számára kellett kialakítani egy 6500 négyzetméteres irodát, amelynek előnyei, hogy az asztalcsoportok gyorsan és rugalmasan átszervezhetők, a térelválasztást pedig mozgatható bútorok, paravánfalak biztosítják. Az informális megbeszélésekre változatos helyszíneket és hangulatokat terveztek, ahogy azt ma már a nagybetűs kommunikáció és interaktív munkastílus igényli. A bútorok, a burkolatok, a fóliák és tapéták pedig mind-mind egységes tervezési koncepció alapján valósultak meg, erős vállalati identitást tükrözve.

2011 - Syngenta

A következő évben a Syngenta lett a győztes, az új irodájuk kialakításának célja egy racionális és költséghatékony munkahely megvalósítása volt. Az új 2000 négyzetméteres irodában 120 fő dolgozott a verseny idején, akik a hatékonyabb elrendezésnek köszönhetően több mint 10%-kal kisebb területen munkálkodtak, miközben új közösségi zónákat, relax szobát és kávézót is sikerült kialakítani. Előzetesen felmérték a dolgozók igényeit, és ennek köszönhetően biciklitárolók, zuhanyzók és öltözőfülkék fémjelzik az egészséges és komfortos munkakörülményeket. Mivel a vállalat vidéki telephelyekkel is rendelkezik, ezért a Budapestre érkező kollégák igényeit hot-deskek szolgálják. A felsorolt megoldások ma már alapnak számítanak, azonban néhány éve még nem volt ennyire magától értetődő, ez is jelzi, hogy az irodakultúra rohamtempóval fejlődik Magyarországon. A tervezés a DVM group munkáját dicséri.

2012 - NNG

A 2012 őszén meghirdetett verseny győztese az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG lett, akik a Szépvölgyi úton választottak maguknak új cégközpontot: itt kétszer négy szinten 6300 négyzetméteren rendezkedtek be. Ez egy hatalmas vállalkozás volt, amely jól szemlélteti az elmúlt években végbement technológiai fejlődést is, hiszen egy a magyar startup ökoszisztémából világhírre szert tett vállalkozás új munkahelyéről van szó, ahol tipikusan az Y-generáció tagjai dolgoznak. A MádiLáncos Stúdio közreműködésével kialakított iroda akkoriban közel 400 munkatársnak kínált inspiráló, emberközpontú munkateret. A tulajdonosok fokozottan odafigyeltek a munkakörnyezet igényességére, valóban közösségformáló ereje van az NNG székházának. A folyosókat, közlekedőket különböző funkciójú helyiségek osztják kisebb egységekre, a kreatív munka támogatására kisebb-nagyobb közösségi helyiségeket formáltak. Az irodabútorokért a Blue Business Interior felelt.

2013 - Avis Budget Group

A 2013-ban meghirdetett megmérettetés győztese az Avis Budget Group BSC lett, amely a világ egyik legnagyobb autókölcsönző vállalatának szolgáltatóközpontja. A vállalat a magyar munkaerőpiac újabb fejlődési fázisát mutatja, hiszen az SSC-szektor egyre nagyobb szerepet játszik hazánk életében, ahol kvalifikált fiatalok találhatnak munkalehetőséget sokszínű és modern irodakörnyezetben. A Green House-ban három szinten 7200 m2-nyi területen több mint 600 főt foglalkoztattak akkoriban. Itt is megfigyelhető az Y-generáció térnyerése, akár csak az NNG esetében, annyi különbséggel, hogy egy fejlesztő és egy szolgáltató funkció más és más igényeket preferál már a munkahely tervezésénél is, illetve máshová helyeződnek a hangsúlyok. Az SSC-nél fontos tényező a nagyteres koncepció komfortos és igényes megvalósítása, valamint kiegyensúlyozása a telefonfülkékkel, tárgyalókkal és különböző közösségi zónákkal. A belsőépítészeti kialakítás a REscon Kft. munkája, a dizájn berendezési elemek az Europa Design Zrt.-hez fűződnek, az egyedi bútorokat Nietsch Márta tervezte.

2014 - Dentsu Aegis Network Hungary

Tavaly pedig a Dentsu Aegis Network Hungary lett a győztes, amely Budán a Residence Irodaházakban alakított ki egy egészen kreatív, otthonos munkahelyet 1700 négyzetméteren. Mindig izgalmas belépni egy reklámügynökség irodájába, hiszen nekik a mindennapi kenyerük a nagybetűs kreativitástól függ. Itt is egy eredeti munkahelyről van szó, amely úgy képes trendi lenni, hogy a tervezők – Tompa Balázs vezetésével – a saját útjukat járták. A trend esetükben egy belülről fakadó igényességet tükröz, amely személyre szabott és a dolgozók hangulatához, attitűdjéhez, habitusához illeszkedik, másrészt a terekben megjelenő „nappali-társalgó” atmoszféra tükrözi a korhangulatot. A nagyteres koncepcióban a munkaállomás-csoportokat vegyítették a félig nyitott multifunkcionális helyiségekkel, kommunikációs, avagy éppen relaxációs szigetekkel, amelyek alkalmasak tárgyalásokra, informális megbeszélésekre, rövid ötletelésre vagy akár elvonulós fókuszmunkára.

Képek: azevirodaja.hu

+++

Az iroda.hu csoport idén 6. alkalommal hirdette meg Az Év Irodája versenyt, ahol hét kategóriában november 30-ig lehet jelentkezni. A szervezők szeretettel várják a pályázókat, további információk azevirodaja.hu oldalon olvashatók.