A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



​HOGYAN ÉREZD MAGAD JOBBAN A MUNKAHELYEDEN?

Szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan hatnak rád a zajok az irodában? Pontosan tudod, hogy  milyen asztaloknál és székeken ültök? Van néhány tippünk, amik biztosan jobbá és hatékonyabbá teszik a munkában töltött időt.


TEREMTS CSENDET MAGAD KÖRÜL!


Tudtad, hogy sokkal érzékenyebben reagálunk a hangokra, amikor stresszesek vagyunk? Ezért különösen fontos, hogy a mindennapi munkavégzésünk megfelelő akusztikával ellátott környezetben történjen. Ez hogyan valósulhat meg?
Már az irodák megtervezésnél és kialakításánál is érdemes erre odafigyelni, de egy forradalmian új eszköz használatával nem kell átépítened az irodádat. Használj paravánokat, ugyanis ezek az akusztikus hangelnyelők csökkentik az irodai zajszintet. A Kinnarps termékfejlesztő csapata olyan új termékcsaládot alkotott, amely mindenféle funkcióban elérhető, emellett környezettudatos, hangelnyelő tulajdonsága pedig egészséges akusztikai környezetet, és az elvonulás lehetőségét is biztosítja. 
Extra tipp: Ha egy feladat elvégzése különös koncentrációt és csendet igényel, akkor keress egy ennek megfelelő helyet. Legyen az a céges konyha, egy break out tér, ami éppen üresen áll, de a leggyorsabb módja, ha felteszel egy fülhallgatót. 

MOZOGJ TÖBBET!

Dolgoztál már ülő-, álló asztalnál? Az manapság magától értetődő, hogy a megfelelő eszközök használatával egyenes arányban javul a közérzetünk. A legújabb ergonómiai kutatások eredményei mind azt igazolják, hogy a megszakított ülőmunka javítja a vérkeringést, erősíti a szívizmokat, ezáltal pedig növeli a frissesség érzésünket. Hölgyeknek szeretnénk kiemelni, hogy négyszer több kalóriát éget el, ha valaki állva dolgozik. Az asztalok mellett elengedhetetlenül fontosak az állítható munkaszékek is. Válassz olyan széket, ami folyamatosan mozgásban tart és helyes testtartásra ösztönöz! Az asztalok, monitorok és székek esetében tehát fontos, hogy mind testreszabhatók és állíthatók legyenek úgy, hogy mindenki megtalálja a megfelelő pozíciót a munkája közben.
Extra tipp: Kösd össze a kellemest a hasznossal! A megfelelő mennyiségű víz fogyasztása, éppen olyan fontos, mint a rendszeres mozgás. Állíts be időzítőt magadnak kb. 40 percenként, amikor elsétálsz a konyháig, ahol iszol egy pohár vizet, így egyszerre leszel friss és hidratált.


TARTS SZÜNETET!

Napjainkban sokkal több időt töltünk képernyő előtt, mint bármikor is. Egyszerre dolgozunk számítógépen, tableten és a telefonunkon. Az okos eszközök aktív használatának egyik következménye a “tablet nyak”, ami a folyamatos lefelé nézésből ered. Ilyenkor nagyon keveset mozgunk, többnyire csak a hüvelykujjaink mozognak, az alkalmazások használata miatt pedig sok képernyő fény éri a szemünket. Ha a munkaidőd nagy részében ülőmunkát végzel, akkor nagyon fontos beiktatni olyan szüneteket a nap folyamán, amik  alódi pihenéssel vagy mozgással telnek. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha természetes ingerek érnek. Napfénnyel és a test megmozgatásával frissebb és koncentráltabb lehetsz  munka közben. 
Extra tipp: Szervezd úgy a napod, hogy legyen okod megszakítani a monoton ülőmunkát. Tarts megbeszéléseket irodán kívül, ahová, ha teheted, ne autóval menj. És semmiképpen ne az asztalodnál ebédelj, hanem menj ki valahová, sőt, szakíts időt egy rövid sétára is akár.

VEDD ÉSZRE A TESTED JELZÉSEIT!

Végül, de nem utolsó sorban, azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy lehet bármilyen drága az irodabútor, ha nem testre szabható, azt meg fogjuk érezni a napi munkavégzés során. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a munkahelyi megoldásokat úgy alakítsuk ki, ahogy az emberi igények megkívánják. Az emberi testet kell a fókuszba helyeznünk. Ha a tested jelez, hogy fájdalmat érez vagy feszültséget, állj meg és válts pózt. Keresd meg azt a testhelyzetet, ami a lehető legtökéletesebben passzol az adott feladathoz.  NE FELEDD! Minden rólad szól!
Extra tipp: Ha nem tudod, hogyan állítsd be a munkaállomásod az alábbi ábrával segítünk neked.