A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Hogyan tegyük vonzóvá a meetingeket?

Őszintén, ki szereti az órákig tartó meetingeket egy szobába bezárva a négy fal között? Tippek, hogyan tegyük élvezetesebbé és érdekesebbé a meetingeket.

Míg a jó idő engedi, szervezzük az irodai vagy partneri meetingeket az irodán kívülre. Ez egyrészt azért is jó, mert a környezetváltozás jó hatással van az elmére, nő a kreativitás, így biztosan többen fognak felszólalni és ötletelni, mint egy szobában zajló meeting alkalmával. Másrészt pedig a napi rutinhoz egy olyan plusz járul hozzá, melynek során kimozdulhatunk a megszokott helyünkről és élvezhetjük a természet szépségeit. Ebben a digitalizált világban ráadásul egyszerűen szervezhetünk találkákat külső helyszínre: az újabb laptopok akár 8-10 órát is kibírnak egyetlen töltéssel, így nem vagyunk konnektor mellé kényszerítve. A nagy kijelzős okostelefonok és tabletek segítségével pedig bármilyen ábrát vagy diagramot könnyedén megnézhetünk. Szerencsére egyre több helyen érhető el wifi-hotspot korlátlan interneteléréssel, így a különböző teendőket vagy szóban forgó dokumentumokat azonnal továbbítani tudjuk a többieknek.

Nem kell az irodától nagyon messzire menni, közeli tereken és parkokban is összejöhetünk egy meeting erejéig. A kellemest a hasznossal is összeköthetjük akkor, ha egy olyan egy zöldövezetben lévő csendes kis éttermet vagy kávézót választunk, így akár a megbeszélés előtt vagy után megebédelhetünk. Az irodán kívül jobban megmutatkozik a munkatársak valódi énje, ugyanis ha nem érzik korlátok és konvenciók közé szorítva magukat, sokkal könnyebben megnyílnak. Így akár a személyes kapcsolatok is jobban elmélyíthetők. Egyre nagyobb divat lett, hogy a munkáltatók, vagy a trendi cégek felismerve az outdoor meetingek előnyeit direkt extra helyeket vagy eseményeket szerveznek köré. Ilyenek például a közös kreatív tevékenységek, az esti meetingek italozással egybekötve, vagy a vízparti közös lazulás. Ha nem szeretnénk túl messzire menni az irodától, de van egy kis udvar vagy kert, díszítsük fel együtt és tegyük kicsit különlegesebbé a hely hangulatát.