A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hogyan tegyük vonzóvá a meetingeket?

Őszintén, ki szereti az órákig tartó meetingeket egy szobába bezárva a négy fal között? Tippek, hogyan tegyük élvezetesebbé és érdekesebbé a meetingeket.

Míg a jó idő engedi, szervezzük az irodai vagy partneri meetingeket az irodán kívülre. Ez egyrészt azért is jó, mert a környezetváltozás jó hatással van az elmére, nő a kreativitás, így biztosan többen fognak felszólalni és ötletelni, mint egy szobában zajló meeting alkalmával. Másrészt pedig a napi rutinhoz egy olyan plusz járul hozzá, melynek során kimozdulhatunk a megszokott helyünkről és élvezhetjük a természet szépségeit. Ebben a digitalizált világban ráadásul egyszerűen szervezhetünk találkákat külső helyszínre: az újabb laptopok akár 8-10 órát is kibírnak egyetlen töltéssel, így nem vagyunk konnektor mellé kényszerítve. A nagy kijelzős okostelefonok és tabletek segítségével pedig bármilyen ábrát vagy diagramot könnyedén megnézhetünk. Szerencsére egyre több helyen érhető el wifi-hotspot korlátlan interneteléréssel, így a különböző teendőket vagy szóban forgó dokumentumokat azonnal továbbítani tudjuk a többieknek.

Nem kell az irodától nagyon messzire menni, közeli tereken és parkokban is összejöhetünk egy meeting erejéig. A kellemest a hasznossal is összeköthetjük akkor, ha egy olyan egy zöldövezetben lévő csendes kis éttermet vagy kávézót választunk, így akár a megbeszélés előtt vagy után megebédelhetünk. Az irodán kívül jobban megmutatkozik a munkatársak valódi énje, ugyanis ha nem érzik korlátok és konvenciók közé szorítva magukat, sokkal könnyebben megnyílnak. Így akár a személyes kapcsolatok is jobban elmélyíthetők. Egyre nagyobb divat lett, hogy a munkáltatók, vagy a trendi cégek felismerve az outdoor meetingek előnyeit direkt extra helyeket vagy eseményeket szerveznek köré. Ilyenek például a közös kreatív tevékenységek, az esti meetingek italozással egybekötve, vagy a vízparti közös lazulás. Ha nem szeretnénk túl messzire menni az irodától, de van egy kis udvar vagy kert, díszítsük fel együtt és tegyük kicsit különlegesebbé a hely hangulatát.