A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

Név:
Email cím:*
Szektor:*
 

Home office-variációk

Ma már egyre több cég engedi meg a munkavállalóinak, hogy munkájukat időnként otthonról végezzék el. Ha nincs ötleted, hogyan alakítsd ki a munkaállomásodat, íme, néhány csodás példa, melyekből ihltet meríthetsz.

Abban az esetben, ha otthonról dolgozunk, érdemes egy kisebb-nagyobb teret elkülönítenünk, ahol minden kizárólag a munkáról szól. Egy olyan helyet kell létrehozni, ahol a kreativitásé és a produktivitásé a főszerep, ahol a gondolataink szabadon szárnyalhatnak, és ahol senki nem zavarhat meg minket. A következőkben olyan home office-tippeket szeretnénk adni, melyek eredményesebbé tehetik a mindennapokat – lehet kicsi vagy nagy, minimalista vagy otthonosabb, esetleg olyan, amelyet a természet ihletett. De egy közös bennük: mindegyik a hatékony munkát szolgálja.

 

Az élénkítő

Nincs ebben az irodában semmi nagy extra, de a sárga szín üdesége még világosabbá és naposabbá varázsolja a helyiséget. Erre még jobban rásegít, hogy az asztalt közvetlenül az ablakhoz helyezték, hogy minél több fényt kapjon. Tipp: egy kábelrendező nemcsak hasznos, de esztétikus is, szépen rendszerezi a zavaró, kusza zsinórokat.

A minimalista

A kevesebb több: hát igen, itt nem a berendezésen és a színeken van a hangsúly, hanem a praktikumon. Ráadásul helykihasználási szempontból remek ötlet azok számára, akik nem tudják, mihez kezdjenek a lépcső melletti „holt térrel”.

Kerti iroda

Itt a jó idő, helyezzük otthoni székhelyünket a természetbe! Egy szék és egy asztal a teraszra, és már is kész a kerti irodánk. Aki mer nagyot álmodni, annak ajánljuk ezt a különleges megoldást: alakítsuk át a fészert rögtönzött irodává! Nem kell sok, csak csatlakozók, egy asztal, egy kényelmes fotel és az, hogy élvezzük a természet inspiráló erejét!

Nagy, nyitott tér

Első ránézésre egy kifinomult irodának tűnik, ám valójában ez valakinek az otthona! Az egész helyiség nagyon tágas és világos, köszönhetően a hatalmas ablakoknak – ráadásul a kilátás is pazar. Ha szép, panorámás lakásban élünk, ajánlatos az ablakok közelébe helyezni az asztalt, hogy a látvány növelje a kreativitásunkat!

Kis zug

Nincs külön helyiség a munkaállomásod számára? Nem kell aggódni, egyszerűen megoldható a szeparáció: az otthoni és az irodai atmoszférát egy függönnyel válaszd el egymástól. Így ha éppen nem dolgozol, csak húzd el a függönyt, és volt iroda, nincs iroda!