A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Hosszabítás a Terrapark D irodaházban

A C&W nemzetközi ingatlantanácsadó közvetítésével a British American Tobacco Hungary meghosszabbította 4,000 m2 irodaterületre szóló bérleti szerződését a részben a Raiffeisen Ingatlan Alap tulajdonában lévő Terrapark D irodaházban, Budaörsön

Az irodabérlet hosszabbítással egyidejűleg a Cushman & Wakefield Projekt Menedzsment üzletága megbízást kapott a BAT Hungary jelenlegi irodájának felújítására. 

Pados Gergely, a Cushman & Wakefield irodai üzletágának vezetője a szerződéskötéssel kapcsolatban elmondta:"A BAT Hungary irodabérlet hosszabbítása a vállalat elkötelezettségét mutatja a Terrapark irodapark iránt. A felújított irodák  megfelelnek a vállalat hosszú távú elvárásainak." 

Csikós Ádám, a Cushman & Wakefield Budapesti irodájának projekt menedzsment üzletág vezetője hozzáfűzte: " A legnagyobb kihívás számunkra az volt, hogy hogyan lehet szinte teljesen felújítani (gépészeti rendszer átalakítása, szőnyegcsere, festés) egy működő irodát. Ezt végül hét ütemben, belső költözésekkel sikerült megoldani, ami a dolgozók határtalan türelme, valamint  a BAT Hungary Üzemeltetési Osztályának segítsége nélkül korántsem zajlott volna ilyen zökkenőmentesen." 

Nagy Adrienn, a British American Tobacco Hungary üzemeltetési vezetője megjegyezte: "Véleményem szerint a jelenlegi körülmények között, bölcs döntés volt részünkről, a Terraparkban maradni, ahol már hosszú évek óta dolgozunk. Örülünk a sikeres együttműködésnek, melyre jó példa az irodaterületek felújítása." 

A British American Tobacco Hungary, a világ második legnagyobb dohányipari vállalataként, több mint 50 országban, köztük Magyarországon is piacvezető. 

A 18,000 négyzetméter összterületű Terrapark D irodaépület A Terrapark irodakomplexumban található, Budaörsön. A kifinomult tároló helyiségek, a felszíni és föld alatti parkolók, valamint a rendezett udvar kellemes munkakörnyezetet biztosít a dolgozók számára. A Terrapark az M1?M7 autópályák közös forgalmas szakaszán található. Az irodakomplexum tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a budapesti Móricz Zsigmond körtérről és a közeljövőben épülő 4-es metróvonal még zökkenőmentesebb közlekedést biztosít majd a térségben.