A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Igényes irodák panorámával

Új irodaház közös-kizárólagos (joint-exclusive) értékesítőjeként bizonyíthatja rátermettségét az Eston International csapata. A Polonia Property Fund felkérésére a Superbrands címet már negyedszer elnyerő tanácsadó az Óbuda Gate irodaház felszabadult területeit kínálja bérbeadásra, a házat korábban is értékesítő Cushman and Wakefield ügynökséggel együtt.

Az Óbuda Gate irodaház a budapesti irodapiacon egyedülálló margitszigeti panorámája, kiemelkedő színvonalú építészeti és műszaki kialakítása valamint rugalmasan alakítható irodaterei miatt vált kedveltté az irodabérlők körében.

A közel 14 ezer négyzetméternyi irodaterülettel rendelkező épület svéd és magyar tervek szerint épült; az Óbuda Gate tervezéséért Horváth Lajos Ybl-díjas építész elnyerte a „Property Award 2002 - Prize for the best office building” díjat, 2003-ban pedig a Pro Architectura díjat is. Az impozáns megjelenésű irodaház telítettsége megközelíti a 75%-ot, a főbb bérlők között olyan cégek szerepelnek, mint a L’Oreal vagy a Sony.

„Örömünkre szolgál, hogy felkérést kaptunk a Buda talán legkivételesebb panorámájával rendelkező irodaház értékesítésére. Bízunk benne, hogy az elérhető területek kiadásában rövid időn belül eredményesek leszünk; erre az eddig tapasztalt bérlői érdeklődés alapján reális esélyt látunk.” – mondta el Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: „Az irodaház flexibilis kialakítása nyomán a kisebb területet kereső induló vállalkozások vagy a közepes irodaigénnyel bíró cégek is megtalálhatják számításukat az Óbuda Gate-ben, egy szinten 150 – 2000 négyzetméter között szinte minden méretkategóriában tudunk megoldást találni.”

A most elérhető területek tehát változatos bérlői igényeket képesek kielégíteni, a szabad területek összesen 3.780 négyzetmétert tesznek ki. Az irodák ergonómiáját a környezetbarát hűtőgerendás klimatizálás és az egyénileg beállítható hőmérsékletszabályozás is biztosítja, emellett növeli a bérlők kényelmét a házon belül igénybe vehető konferenciaterem, fitnesz és étterem, valamint az épület közelében elérhető szolgáltatások széles választéka.