A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ikonikus rendezvény született! Siker az első Deloitte Ingatlan Regatta+videó

Ragyogó napsütés, kedvező szél, lelkes csapatok. Nagy sikert aratott a szeptember 24-én Balatonkenesén megrendezett első Deloitte Ingatlan Regatta. Az ingatlan.com és az iroda.hu a Deloitte Magyarországgal együtt valóban különleges vitorlás versenyt szervezett. Lássuk a videót!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy újabb ikonikus rendezvény született az ingatlanszakma számára, hiszen a Deloitte Ingatlan Regatta első megmérettetése igazi siker volt: a balatoni vitorlás versenyen az ország legjelentősebb kereskedelmi és lakóingatlan vállalatai és vezetői vettek részt. A „Jó szelet!” kívánságot pedig az égiek is meghallgatták, hiszen az időjárás kegyeibe fogadta a szervezőket és a versenyzőket.

Az ingatlanszakma megszokhatta már, hogy az iroda.hu innovatív rendezvényekkel és termékekkel szolgálja a szektor képviselőit – hiszen a megújult irodakereső weboldal és a minap meghirdetett VII. Az Év Irodája verseny nagy népszerűségnek örvend –, és most a Deloitte Ingatlan Regattát is sikerre vitték az ingatlan.com-mal és a Deloitte Magyarországgal együtt.

Balatonkenesén a vitorlás eseményen több mint 260 ingatlan szakember vett részt, akik 29 hajóval versenyeztek mintegy négy órán keresztül a nyárias időben, a nézők pedig egy elektromos jachton kísérhették végig a versenyt. A díjátadó ünnepséget a balatonkenesei Hotel Marina Portban tartották meg, így mind a vízen, mind a szárazföldön igényes és méltó díszletek között zajlott a rendezvény reggel 9-től hajnali 2-ig.

Az esemény természetesen nem csak a felhőtlen kikapcsolódást szolgálta, hiszen a szálloda rekreációs szolgáltatásai mellett a szakemberek eszmét cserélhettek, üzleti kapcsolatokat építhettek, és nem utolsó sorban a versenyző cégek valójában extrém csapatépítő tréningen is részt vehettek. Így mindenki megújult erővel folytathatja a munkáját, hiszen az ingatlanpiac töretlenül fejlődik a kedvező gazdasági folyamatoknak köszönhetően.

A győzteseket 4 kategóriában díjazták:

Fő kategória:

1. helyezett: Market Zrt.

2. helyezett: Wing Zrt.

3. helyezett: Eston International Zrt.

Nautic 330 kategória:

1. helyezett: Market Zrt.

2. helyezett: Wing Zrt.

3. helyezett: Starpark Holding Zrt.

Nautic 310 kategória:

1. helyezett: Robertson Hungary Kft.

2. helyezett: Immofinanz Services Hungary Kft.

3. helyezett: SmartFM Ingatlanüzemeltető Kft.

Elan kategória:

1. helyezett: Eston International Zrt.

2. helyezett: Deloitte Magyarország

3. helyezett: Bravosincord Kft.

Az iroda.hu, az ingatlan.com és a Deloitte Magyarország ezúttal is gratulál a győzteseknek!

Találkozunk jövőre is!

A versenyről és a rendezvényről készült képek itt találhatók: https://www.facebook