A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!

Szívesen megmutatnád irodádat?

Töltsd ki az itt található űrlapot, és ajánld irodádat bloggerünknek!

Küldő neve:*
Küldő e-mail címe:*
Üzenete szövege:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom:*
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom:*  

Véleményed szerint másnak is érdekes lehet a cikk?

Töltsd ki az itt található űrlapot, hogy elküldhesd emailben!

Küldő neve:*
Címzett neve:*
Címzett e-mail címe:*
Üzenete szövege:*

Irodablog.napló feliratkozás

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól! Minden mező kitöltése kötelező!

Email cím:*
Név:*
Piaci szektor:*

Irodablog napló

Itt iratkozhatsz fel hírlevelünkre, ahol kétheti rendszerességgel
kaphatsz információkat az irodapiac aktualitásairól!

 
Név:
Email cím:*
Az ÁSZF-et tudomásul veszem és elfogadom
Az Adatvédelmi Szabályzatot tudomásul veszem és elfogadom  
 
   


Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy kéthetente hírlevelet küldjünk neked az iroda piac aktualitásairól, e célból hozzájárulsz az ehhez szükséges személyes adataid kezeléséhez. Adatait a hozzájárulásod alapján a hírlevelek küldése céljából kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a leiratkozásoddal egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Adatvédelmi információk

Ennek elfogadása azt jelenti, hogy hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy személyes adataidat a veled való kapcsolatfelvétel céljából kezeljük és továbbítsuk a blog újságírójának. Az adatkezelés jogalapja a hozzájárulásod megadása. Az adataid törlési határideje: a hozzájárulásod visszavonásával egyidőben.


Az adatkezelő és elérhetőségei:
ingatlan.com Zrt.
1016 Budapest, Mészáros utca 58. A. ép.,
Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:
Nádai Gábor
+36 1 237 2060 (munkanapokon 10.00-17.00),
segitunk@ingatlan.com


Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérheted hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.com Zrt. tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban számodra átadja. A személyes adatkezelésre vonatkozó hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod; ez nem érinti a visszavont hozzájárulás előtt végzett adatkezelés jogszerűségét. Az adatokhoz bizonyos esetben további cégek is hozzáférhetnek, erről pontos tájékoztatást Adatvédelmi Szabályzatunkban találsz. Vizsgálatot kezdeményezhetsz a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál arra hivatkozással, hogy személyes adatok kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.
A NAIH elérhetősége: www.naih.hu.



Ilyen az egyik legerősebb startup irodája

Welcome to Pincago! Lessük meg az amerikai közösségi képmegosztó, a Pinterest illinois-i irodáját.

Hogy hol születnek a legjobb ötletek a képekkel, pinekkel és boardokkal kapcsolatban? Természetesen az ötletgazdánál, az egyik legnagyobb közösségi képmegosztó mogulnál, a Pinterestnél. A vállalat egyik új irodája Chicagóban nyitotta meg kapuit, mely 750 négyzetméteren várja a dolgozókat. Azt szerették volna, ha az egész munkahelynek „Chicago pride”, azaz büszke chicagói életérzése lenne, mindezt úgy, hogy megtartják a szokásos, mindenki számára ismert nemzetközi arculatot. Ezzel a gondolattal olyan jópofa alkotások születtek meg, mint az egyik falon található PINCAGO felirat, mely a Chicago és Pinterest összeolvasztásából jött létre. Ugyanez a szójáték látható az egyik tárgyaló oldalán is: „Welcome to Pincago!”A Horn Design végezte a munkálatok nagy részét, akik korábban olyan nagyvállalatok irodáit alakította át, mint a Pepsi vagy a Sandbox Industries. A Pinterest irodájának megalkotásakor a két hívószó, melyre a dizájnerek támaszkodtak, a kreativitás és produktivitás volt.

Az iroda többféle munkavégzésre ad lehetőséget a dolgozóknak, csoportos, fél privát és egyéni stílus közül választhatnak. Alapvetően open office rendszerben megy a munka, de kisebb-nagyobb helyiségekbe és boxokba akár félre tudnak vonulni a munkatársak. A bejáratnál található átlátszó konferenciaszoba az érkező vendégeket és a munkatársakat is az együttműködésre és szocializációra biztatja. Egyszerre sugallja, hogy légy magabiztos, és hirdeti a cég transzparenciáját. A kényelmes társalgókban telefonszobák is vannak, hogy a közös tértől elvonulva privát beszélgetéseket is tudjanak folytatni az alkalmazottak. A zökkenőmentes kommunikáció érdekében az irodatechnológia sem maradhatott el a kreatív vállalatnál, a helyiségek virtuális naptárral rendelkeznek, hogy a foglalásokat a számítógépen és a szobák falára erősített tableteken keresztül is nyomon tudják követni a dolgozók.